Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

5Rytmer Heartbeat Workshop

16. mar @ 11.00 - 17.00

|Gjentagende arrangement (Se alle)
WORKSHOP HEARTBEAT TRONDHEIM 15.-17. MARS 2019
Det er en stor gave å ha Hege Gabrielsen som fast gjestelærer i Trondheim. Hege veileder med stor erfaring, intuisjon og visdom som åpner opp for trygghet, tillatelse, dyp dans og fellesskapsfølelse.
Hege beskriver sitt første møte med 5Rytmer :

“Jeg fant rytmene på en workshop i Tsjekkia for over 20 år siden. Endelig kunne jeg danse som kroppen selv ville, følge impulser og eget tempo, glemme trinn, og glemme mestring. Jeg gråt av glede og lo av sorgen over ikke å ha funnet dette før. Denne smaken av frihet som var uimotståelig. Jeg falt inn i rytmene gang på gang. Jeg måtte finne mine egne føtter og egne røtter.Jeg måtte danse alle dansene som hadde ventet og ventet på å finne veien gjennom kroppen. Jeg måtte danse følelser jeg ikke visste jeg hadde. Jeg måtte finne veien tilbake meg selv. Dette ble begynnelsen på den andre perioden i mitt danseliv som nå har vart i  mer enn 20 år. Jeg valgte å la dansen vise vei, og for meg er det ingen praksis som kan sammenlignes med Gabrielle Roth’s 5 rytmer. ” 

 
Hege om å danse HEARTBEAT  :   
” Følelser er en del av oss. Følelser forteller oss hvem vi er i alle situasjoner. Følelser er energi og energi er bevegelse. I denne danseformen inviterer vi hele kroppen til å danse våre grunnleggende følelser som frykt, sinne, sorg, glede og medfølelse. Når disse følelsene finner sine danser og nyanser, blir vi mer levende tilstede i kroppen og i vårt eget liv. De gir oss mulighet til å bli mer våkne, til å finne vår egen kraft og vår egen sannhet, til å slippe tak i tyngende sorg og løftes i glede og takknemlighet. Tilsammen nærer alle følelsene vårt potensiale for medfølelse med alt vi er og alt som alle andre er. Tilbakeholdte følelser er tilbakeholdt liv. Jo mer vi undertrykker følelser, jo mer presser de på i mangel av tillit, blir til forsvar og angrep på oss selv og andre, og kan bli til depresjoner og fravær av glede. I den kaotiske tiden vi nå opplever er det helt nødvendig at vi åpner for vår indre reise og husker vår egen indre visdom og sanne natur. Vi er alle skapende mennesker på en felles klode. Våre valg nå er avgjørende for om vi skaper en verden basert på frykt som idag eller basert på kjærlighet for vår egen framtid og våre barn og barnebarns barn fremtid. Dansen er et levende, indre kompass i dette valget som angår oss alle. Alle som en – en som alle.”   
For å være med denne helgen er det viktig at du har danset minimum 10 timer «Waves» i 5Rytmer på forhånd slik at du har fysisk erfaring med denne strukturen. I Trondheim kan du danse med både Kari Holten og Loan TP Hoang.
TID: Fredag 15.mars kl. 18.00-21.00 – åpen kveld for alle. Lørdag 16.mars og søndag 17.mars kl. 11.00-17.00
STED: Trondheim Taiji Senter, Kjøpmannsgt 12, 3 etg – Trondheim
PRIS: kr. 400,- for åpen kveld og kr. 1800,- for hele helgen
PÅMELDING: innen 8.mars 2019. Send mail til Loan TP Hoang: crotonicx@gmail.com
Les mer om 5Rytmer på dans5rytmer.com

Detaljer

Dato:
16. mar
Tid:
11.00 - 17.00
Arrangement Kategorier:
,
Pris:
CC: 1800,- / 1500,-

Arrangør

Loan TP Hoang
E-post:

Sted

Kjøpmanns gate 12
Kjøpmanns gate 12
Trondheim, Sør-Trøndelag 7013
+ Google Map
Nettsted:
https://www.facebook.com/events/1719802881581283/
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her