Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Aaron Lee Tasjan trio (utsolgt)

25. jan @ 21.00 - 22.30

Dette er saker:
Aaron er det heteste navnet på plakaten på alle festivaler i country/americana sjangeren de 2 siste årene. Vi klarte og få oss en dag på turneen i vinter etter hard kamp. Han spilte på Moskus alene ifjor, og for en konsert det var. Da var han alene på scenen, nå turnerer han med trio.

Aaron født i Ohio, flytta til Brooklyn som 11 åring, men nå de siste åra er basen i Nashville.
Var gitarist i de seneste utgavene av legendariske New York Dolls, Nå som soloartist, har han gitt ut et par album som har klare referanser til Tom Petty, Jayhawks eller Ryan Adams. Hans sang om Lucinda Williams «Lucindas room» er vel en av 2015 vakreste. En rock og countryarkeolog, som har studert de gamle mesterne, og allerede tatt eksamen, 30 år gammel. Han er en perfekt stillist, og en makaløs gitarist.
Det siste albumet «in the blazes» er et destillat av den amerikanske estetikk, som vi elsker. Fra Brooklyn eller LA via Ohio og Austin til New Orleans. Jack White har trukket han til seg , så karrieren vil nok skyte rakettfart nå, så møt opp på Moskus for å høre det nye store først!

Aaron Lee Tasjan er hot. Så hot at han kanskje er den den mest hypede artisten som kommer ut av strømmen med unge musikktalenter innen americanasjangeren.

Den unge og alltid spillesugne hippien fra East Nashville har med sine to kritikeroste album og en uimotståelig sjarm, plassert seg på de tunge musikkreaskjonenes platespiller. Rootsy Music er selvsagt svært stolte over å presentere Aaron Lee Tasjans første turné i Skandinava.

“Mine venner; Aaron Lee Tasjan has arrived. Han er heldigvis den nye Cosmic Cowboy, for denne planeten blir raskt for liten..” – Dust of Daylight

«Country? Americana? Pop? Soul? Det er ikke så nøye, for mannen lager uansett grom, lekkert produsert vellyd der det aller viktigste er på plass, nemlig bra låter. Og denne gangen har han hostet opp et solid knippe av dem.» I Tromsø, Egon Holstad

«På noen av sangene her, spesielt nydelige «Refugee blues», tydeliggjøre Tasjan at han også er en formidabel sanger. En å oppdage for alle som de siste par årene har satt pris på Daniel Romano og Sturgill Simpson» Klassekampen

http://www.aaronleetasjan.com

Detaljer

Dato:
25. jan
Tid:
21.00 - 22.30
Arrangement Kategori:
Pris:
CC: 350,-
Aldersgrense:
20 år
Status arrangement:
Utsolgt

URL arrangement

Billett-link:
https://moskus.hoopla.no/sales

Arrangør

Torsch Booking
E-post:

Sted

Bar Moskus
Olav Tryggvasons gate 5
Trondheim, Sør-Trøndelag 7011 Norway
+ Google Map
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her