Aleksander With / BYSCENEN

Aleksander With / BYSCENEN
8 mars 2024, 20:00
Byscenen
Billetter
Concert

Aleksander With har nok en gang imponert med sin musikalitet gjennom denne sesongens Stjernekamp på NRK. Flere av hans tolkninger gjorde sterkt inntrykk på både dommere og folket, og han vær nær ved å ta seg helt til finalen.

 

Aleksander With har fra før gitt ut èn EP og tre album. Utgivelsene inkluderer gull og platina-singler som «A Little Too Perfect», «What’s The Story», «The Other Side» som bl.a. gikk #1 i Japan, «Worth It - feat. Lene Marlin», «Pictures» og «Better».
 

Aleksander er igjen i ferd med å gi ut ny musikk med stadig fengende refrenger - denne gangen i ny americana-drakt. Nå skal han ut på konsertscener og spille disse i tillegg til hans beste hits og noen av kremlåtene fra Stjernekamp.

 

Support: Mathias Angelhus

 

Mathias Angelhus er Trondheims nye singer-songwriter-talent. Han debuterte som soloartist med albumet “After the Rain” i september 2023, et album fullspekket av personlige, melodiøse og relaterbare låter. 

 

Som frontfigur i bandet The Impossible Green har Mathias i de siste årene gjort seg bemerket for sin formidlingsevne og insisterende scenepersonlighet. Nå er den Trondheimsbaserte Kristiansunderen klar for å vise frem en ny side av seg selv. Elgitaren er byttet ut med kassegitar, og med et mer akustisk og nedstrippet lydbilde er tekstene og stemmen mer i fokus enn før. Med seg har han et band bestående av svært dyktige musikere. 

Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by