Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Anna of the North

11. nov @ 21.00 - 22.30

POPDUO MED OVER 40 MILLIONER STREAMINGER!
Anna of the North slipper endelig sitt debutalbum, og i den anledning gjør de sin første headlinerkonsert i Trondheim – og det i tillegg på byens tak!

Duoen består av Anna Lotterud fra Gjøvik og Brady Daniell-Smith fra New Zealand. De to møttes i Australia og fant fort ut at de kunne skape magisk musikk sammen. De gjorde seg for alvor bemerket med elektropop-perler som «Sway», «The Dreamer»og «Baby». I fjor fulgte de opp med knallsterke «Us» og «Oslo» – som forener byens kalde klima med den varme følelsen av å være hjemme! I år har hitlåten «Someone» vært fast inventar på alle radiostasjoner!

Duoens sanger har blitt streamet over 40 millioner ganger, og fått oppmerksomhet fra publikasjoner som Fader, NYLON, Noisey, Pigeons and Planes og Gorilla. «Sway» fikk dessuten en offisiell remix fra hitmakerne i The Chainsmokers og de varmet opp for Kygo under hans europaturné i fjor.

I januar i år spilte de på Eurosonic i Nederland, og i sommer tok de altså med seg sin fantastiske synth-pop til festivaler verden rundt!

Astrum Skybar MUSIC er en månedlig konsertserie i Astrum Skybar, en restaurant og bar som ligger i toppetasjen på Clarion Hotel & Congress på Brattøra. Med en spektakulær utsikt over Trondheimsfjorden vil publikum bli servert eksklusive konserter av artister i alle størrelser og sjangre.

Dørene åpner 18:00
Konsertstart 21:00
Cc: 250,- + avg.
Aldersgrense 20år

Detaljer

Dato:
11. nov
Tid:
21.00 - 22.30
Arrangement Kategori:
Pris:
CC: 250,-
Aldersgrense:
20 år

Arrangør

Astrum Grill & Raw Bar
E-post:
Nettsted:
https://www.facebook.com/astrumskybar/?ref=bookmarks

Sted

Astrum grill og skybar, Clarion hotel og congress
Brattøra
Trondheim, Sør-Trøndelag Norway
+ Google Map
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her