Åpen gård

Kaniner
Åpen gård
28 april 2024, 09:00
Voll gård
5 mai 2024, 09:00
Voll gård
Family
Outdoors
Guided Tour
Food and drinks
Other

Når

Hver søndag fram mot sommeren fylles Voll gård med besøkende i alle aldre, frivillige og ansatte som sammen bidrar til at vi kan arrangere vårt “Åpen gård”-arrangement. Åpningstiden er 11.00-15.00.

 

Hva

Runderidning på hesteryggen, hopping i halmbingen og nærkontakt med dyrene på gården sammen med våre fantastiske frivillige. 

 

For de som ønsker å spise utendørs eller grille medbrakt mat, tenner vi bål og legger reinskinn utover benkene i bålhuset. 

 

I den enden av låvebygget som ligger nærmest studentbyen finner dere gårdskaféen. Her får man kjøpt varm og kald drikke, sjokoladekake, kanelsnurrer, toast og økologiske sveler. Det er også mulig å kjøpe gårdsprodukter som for eksempel kjøtt, skinn, egg og honning. I sesong får man kjøpt usprøyta grønnsaker - rett fra drivhuset og åkeren! 
 

Våren 2024

I løpet av våren venter vi geitekillinger, kalv, lam og kyllinger av både høne og kalkun. Vi krysser også fingrene for et kull med grisunger. 

 

Betalingsmetoder 

Billetter kjøpes når dere kommer på gården og kan betales med Vipps, kort eller kontant. Gå innom gårdskaféen for å hente ut klistremerker som betalingsbevis før dere ser dere rundt inne på området.

 

Adkomst 

Parkeringsplassen fylles raskt opp på søndager, så vi anbefaler derfor dere som har mulighet til å gå eller ta buss. Nærmeste busstopp er Voll studentby (ca. 2 minutter gange fra gården). Det er også mulig å parkere på Åsvang skole og kundeparkeringen til Extra Moholt, som begge ligger like i nærheten. 

Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by