Åpen Journal live-pod
Dette arrangementet har passert
mandag, oktober 11, 2021 5:30 PM - 7:15 PM

Åpen Journal live-pod

Detaljer

Podkasten Åpen Journal med ekteparet Katarina Flatland og Harald Dobloug kommer til UKA-21 og Storsalen for å ha live-pod!

 

Katarina (programleder og 83,3 % lege), og Harald (100 % lege) har gjort stor suksess med helse-podkasten hvor du blir bedre kjent med ekteparet, får høre historier om deres utfordringer i hverdagen og i arbeidslivet, i tillegg til at du risikerer å lære litt om din egen og andres helse! 

I podkastens episoder diskuteres alt fra sommerens farer, til prostata og dietter, i tillegg til at en kjent person gjester hver episode. Ekteparet er heller ikke redd for å være ærlige om hvordan ting står til hjemme hos dem, eller på andre arenaer i livet. Under UKA-21 blir podkasten gjennomført som liveshow i Storsalen, og man kan glede seg til en innholdsrik aften med mye spennende på planen! 

Katarina Flatland er programleder med lang erfaring og har ledet flere programmer som blant annet «Jakten på Kjærligheten» og «Idol». I tillegg studerer hun medisin, og er nå snart ferdigutdannet lege. 

Harald Dobloug er utdannet lege ved Universitet i Oslo og er en av grunderne bak Maja – en digital helsetjeneste. Harald er «faktaboken» i Åpen Journal, der han svarer på spørsmål og forklarer helserelaterte ting på en enkel måte.

Mer info
Del av Endelig folkeliv og leven: 8 - 31. oktober
Lagre i kalenderen min
Billetter
280,- / 160,-
Aldersbegrensninger
Fra 18 år
Sted
Studentersamfundet i Trondhjem
Storsalen
Elgeseter Gate 1
7030 Trondheim

trd.events

Wondering what's going on in Trondheim? Here you will get updates on the Trondheim's cultural life.