Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Åpningsfest med tapas og musikk

19. jan @ 18.00 - 20.30

Det er en genuin glede å kunne invitere til offisiell åpning av våre -og ikke minst deres- nye meditasjonslokaler lørdag 19.01.

Det har vært mange dager med oppussing, planlegging, riving av vegger, diskusjoner, legging av gulv, latter, tårer, maling og dekor, og nå begynner det å gå mot slutten av oppussingen, – og begynnelsen på et nytt kapittel 🙂 Takket være deres generøse donasjoner er dette mulig. Tusen takk til hver og en av dere som har bidratt.

I disse nye lokalene kommer det til å bli rom for masse musikk og sang, hatha yoga-timer og kurs, meditasjonskurs, foredrag, vegetarmat, workshops, konserter, og mye mer- alt det fantastiske yogalivsstilen har å tilby.

Vi ønsker bare å kunne dele denne gleden vi har over endelig å ha fått et eget lokale med dere alle. Derfor inviteres du denne kvelden til live musikk, enkel meditasjon, vegetartapas, premieutdeling og god stemning. Kom gjerne sulten 🙂

Alle som kommer får et lodd ved inngangen, og av disse trekkes noen vinnere mot slutten av kvelden. Vi deler ut disse premiene:
– 1 gratis 4-ukers yogakurs (verdi 600,-)
– 1 gratis retreat med yoga & meditasjon (verdi 1200,- )
– 1 forundringspakke (meditasjonsmusikk m.m)

Det vil bli servert et glass eller to med alkoholfrie bobler for anledningen ^^ Ta gjerne kontakt med oss om du har muligheten til å lage en vegansk rett eller ta med noe tilbehør til buffeten. Dette settes stor pris på.

Hele arrangementet er gratis og fnner sted i Erling Skakkes gate 3, i 2.etg, kl 18.00 lør 19.01. Inngang til høyere for Trondheim Trafikkskole. Familevennlig arrangement.

P.S. vi driver kursene våre på frivillig basis – dersom du ønsker er det som alltid åpent for donasjoner.

Kom som du er, og velkommen til oss ^^.

Detaljer

Dato:
19. jan
Tid:
18.00 - 20.30
Arrangement Kategorier:
, ,
Pris:
Fri adgang

Arrangør

Trondheim Meditasjon & Yoga
E-post:
Nettsted:
http://trondheimmeditasjon.no/

Sted

Trondheim Meditasjon & Yoga
Erling Skakkes gate 3
Trondheim, 7013
+ Google Map
Nettsted:
https://www.tmy.no
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her