Are og Odin - Full åpning!
Dette arrangementet har passert
lørdag, november 27, 2021 6:30 PM - 8:00 PM

Are og Odin - Full åpning!

Detaljer

De er tilbake i storstua, klare for et heidundrende juleshow! Fullsatt hus og stormende jubel i 2019 ga mersmak, men pandemien stoppet planene om en ny jubelkveld i Olavshallen. Nå satser Are og Odin for fullt: Lørdag 27. november er radioduoen tilbake i Trondheims beste sal, akkompagnert av Åsmund Flaten, Skjalg Råen og Kjetil Sandnes – pluss en musikalsk overraskelse av ypperste sort. Are og Odin er kjent for sine unike liveshow, der sauebonden Odin og urbanisten Are knytter by og bygd sammen slik bare de kan gjøre. 

- No e det full åpning te å gi full gass, gauler Odin. 

Den halvøkologiske bonden fra Namdalen er gira som et nyfødt lam. Før Olavshallen-debuten i 2019 var han livredd, nå er frykten byttet ut med yr glede og forventning. Også livsnyter, urbanist, ateist, osteelsker og konge-ekspert Osen fra Trondheim er over snittet begeistret. 

- Det var så stas med showet sist, jeg er klar som en moden ost til å kjøre på for fullt, sier Are med et stort glis. Han ser frem til atter å representere de beleste og bykjære, og vil forsøke å være en motvekt til Odins «enkle og joviale bonde-appell», slik at alle sikres en fullverdig kveld. 

Etter mange års radiotaushet dukket Are og Odin opp igjen på NRK P1 høsten 2015. Hver lørdag serverer de sitt blikk på verdens begivenheter; ingen nyhet for liten, ingen for stor. Sakte, men sikkert har de bygget seg opp en lojal landsomfattende lytterskare som stadig vokser. Pianist Åsmund Flaten er blitt en viktig del av programmets «sound» - og stiller selvsagt som kapellmester når Are og Odin inviterer til oppsummering av (nyhets)året 2021 (... og litt 2020). 

Det blir aktuelle sanger, spørsmål fra salen, nyskrevne julelåter, overraskende hitlåter konkurranse med fete premier og mer til. Dette bør du ikke gå glipp av. 

NB! Lytt til Odins ord: «Husk at herre e kun éin kveld only – så spreng å kjøp dæ billætt! ... eventuelt gå på datan og fiks det der».

Mer info
Lagre i kalenderen min
Kategorier
Billetter
Vanlig
kr 630,-
Arrangementet på Facebook
Arrangører
Sted
Olavshallen Store sal
Kjøpmannsgata 46
7010 Trondheim

trdevents.no

What's going on in Trondheim. Calendar with concerts, festivals, shows, art houses, theaters, debates and more things! This year's events can be found here.