ARVE TELLEFSEN // Olavshallen 13. februar 2024

May be an image of 2 people, violin and text
ARVE TELLEFSEN // Olavshallen 13. februar 2024
13 februar 2024, 18:30
Olavshallen
Billetter
Concert

Arve Tellefsen returnerer til Olavshallen i Trondheim!

Arve Tellefsen bor kanskje i Oslo, MEN han elsker Trondheim og trønderen, som på sin side elsker Arve. Arve er en svært populær gjest og formidler i Trondheim, og dette blir en egen forestilling i Olavshallen spesiallaget for publikummet i Trondheim

Kveldens kapellmester blir Kjetil Bjerkestrand.

Kjetil og Arve har jobbet sammen i over 35 år, helt siden de sammen legde et av Norges mest solgte album «Pan» i 1988. Sammen plukker de to flere musikervenner og gjester til denne spesialforestillingen i Trondheim storstue. Kvelden blir en reise i selve livet, med populære musikkstykker og lekne historier og kanskje noen skrøner fra Tellefsen, fra hans mange gode år i Trondheim. Det blir en forestilling preget av feelgood og spilleglede. Som Arve selv sier: – Det er jo her jeg hører hjemme. Jeg har det bra i Oslo, men når jeg kommer til Trondheim, blir jeg et bedre menneske.

Velkommen til et nært møte med trønderen, myten, fortelleren og fiolinisten Arve Tellefsen. Vi trøndere elsker typer som Arve. Jordnær, folkelig, blid, åpen og sjarmerende.

Ekstern arrangør: Dora 3

Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by