Audiovisuell konsert på Glassbåten på Nyhavna
Dette arrangementet har passert
lørdag, oktober 31, 2020 på 8:00 PM - 9:30 PM

Audiovisuelle performanser ved Trondheimsfjor

Detaljer
Velkommen til en stedsspesifik musisk, audiovisuell og performativ event som invitere publikum inn i et sanselig og eksperimenterende lydlig og visuelt univers i havets indre inne i Glassbåten på Nyhavna.

Kveldens arrangement er en del av Trondheim Open, og forener forskjellige kunstarter som musikk, video, installasjon og ritual performans, med ny teknologi og audiovisuelle medier. Gjennom lydreaktive live visuals, projeksjon mapping, lyd og lys, skapes en overraskende og annerledes konsert og performativ kunst opplevelse.

Vi ønsker å skape et tverrfaglig arrangement, med fokus på inklusjon og diversitet, uavhengig av funksjons variasjoner, alder, etnisitet, kjønn, kjønnsuttrykk, kjønnsidentitet eller seksuell orientering. Arrangementet er åpent for alle, det er fremkommelighet i forbindelse med rullestolbrukere.

Arrangementet vil til enhver tid bli avviklet med utgangspunkt i de offisielle retningslinjene fra helsemyndighetene. For å sikre at vi kan holde god avstand på båten har arrangementet begrensning på antall av deltagere og forhåndskjøp av billetter via hoppla.

Kunstnere som performer: Pallas Kat, Amalia Fonfara, Ambient light og Mina Paasche.


Billetter kan kjøpes her:

https://mpstudio.hoopla.no/sales/1339706412


//

Sted: Glassbåten på Nyhavna, Rett bak strandveikaia 100 langs kaia. Dørene er åpne fra kl 19:40.

Mer info
Aktivitetstype
Lagre dette arrangementet
Billetter
Arrangementet på Facebook
Sted
Glass båten på Strandveikaia
Nyhavna
Strandveien 100
7042 Trondheim