BANGER

Bilde fra et musikkstudio. En person står og spiller gitar med et gult gjennomsiktig stoff over seg.
BANGER
2 mars 2024, 18:00
Rosendal Teater
Billetter
Theater / Show
Dance

av Langgård/Myhr (NO)

Velkommen til en sanselig pop-poetisk happy hour!
Kast deg ut i en time i kroppens og popens vold! Med BANGER vil Ingvild Langgård og Magnus Myhr invitere inn til et fysisk og akustisk miljø hvor pop-musikk undersøkes, strekkes og nytes til det fulle.

I denne forestillinga leiter kunstnerne etter glede, letthet, trøst og nytelse - de vil lage et rom hvor vi kan drømme og eksistere sammen. Et rom hvor vi kan gi oss hen til musikken, frigjøre oss fra verden utenfor og leite etter møtepunkter - nyte det å bare være en liten stund.

DONT FORGET THE SONGS THAT MADE YOU SMILE… AND THE SONGS THAT SAVED YOUR LIFE*

En poplåt kan ikke forandre verden. Ikke engang livssituasjonen din. Alt er det samme. Likevel er alt annerledes. Hvor lite skal til for at noe kan forandre seg? Tre musikere og tre dansere tar popen på alvor og forsøker å skape en sanselig og fysisk felles opplevelse.

Ingvild Langgård er komponist og Magnus Myhr er koreograf. De møttes første gang på Myhrs HEARTFELT (2020) og Langgård/Beckers SKELETON WOMAN (2020). Nå vil to mollstemte sjeler forsøke å stemme, lytte og danse seg og publikum inn i en slags felles dur. BANGER er deres første samarbeidsprosjekt. Magnus vil at det skal ligne på Bruce Springsteens «Tougher than the rest», mens Ingvild vil det skal være mer som Kate Bushs «Waking the witch».

Velkommen til en pop-poetisk happy hour som vil strekke tida og holde fast øyeblikket!

* Sitat fra Rubber Ring, The Smiths

Det blir kunstnersamtale etter forestillinga lørdag 2. mars.

Forestillinga har premiere på Black Box Teater i Oslo 25 januar 2024 og spiller også på RAS - regional arena for samtidsdans 7. februar 2024.

Sted
Arrangører
Rosendal Teater
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by