Barnas Bylørdag
Dette arrangementet har passert
lørdag, oktober 16, 2021 12:00 PM

Barnas bylørdag!

Detaljer

Lørdag den 16. oktober er det ekstra mye å finne på i Trondheim sentrum, da arrangeres nemlig Barnas bylørdag med sang og musikk. Blant annet finner vi:

 

Brannbamsen Bjørnis 

På Torvet blir det show fra klokken 12 med den populære Brannbamsen Bjørnis. Her blir det Brannbamsedans og kjente sanger, inkludert “Her kommer Bjørnis”.

En eller to heldige publikummere vil få mulighet til å komme opp på scenen og bli med på konkurranse. Bjørnis stiller med premie til de heldige vinnerne.

 

Mandarinsafts magiske univers

Det artigste Trondheimsbandet Mandarinsaft vet er å spille musikk og å bruke fantasien. Med utgangspunkt i barns perspektiv har de hatt stor suksess med sanger som Godteri, Paraply og Mammas beste venn. 

Klokken 13 er det deres tur til å innta scenen og de inviterer både barn og barnslige voksne inn i sitt lekende musikkunivers.

 

Lirekasse på hjul

Jaap den Hertog fra Teater Fusentast byr på en annerledes musikkopplevelse med sin lirekasse på hjul. Han dreier lirekassen rundt om i byen, blant annet på Torget, Vår Frues plass, Nordre og Stiftsgårdsparken. Lytt etter orgellyder!

 

Her er det masse å velge i: Sjekk endeligfolkeliv.no og velg kategorien “barn”

Mer info
Del av Endelig folkeliv og leven: 8 - 31. oktober
Lagre i kalenderen min
Billetter
Gratis
Sted
Torvet
Kongens gate
7013 Trondheim

trd.events

Wondering what's going on in Trondheim? Here you will get updates on the Trondheim's cultural life.