Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Bastard-festival 2018

11. sep - 16. sep

11.–16. september 2018 er det tid for en ny utgave av Bastard – Trondheim internasjonale scenekunstfestival! Teaterhuset Avant Gardens årlige festival tilbyr det nyeste og det dristigste vår tids teater kan by på!

Her kan du oppleve den samtidsorienterte scenekunstens mange former og uttrykk. Årets program strekker seg fra forestillinger som presenteres én-til-én, til samtidsdans, tretti oppstemte ungdommer i feststemning, soloforestillinger, performance-teater med deltakende publikum, konseptuelle kunstprosjekter og mye annet.

En scenekunstfestival, med sine mangefasetterte uttrykk, former, farger, meninger og provokasjoner, er en perfekt ramme for å diskutere og utforske samfunnets toleranse for ulikhet og utfordrende framtidsscenarioer! Kanskje scenekunsten kan fylle et tomrom de tradisjonelle mediene har etterlatt seg, og være et sted for kritiske tanker, meninger og refleksjon? En festival er som et teater: et laboratorium for det nye, det uprøvde og det vågale – bare fylt på med festivaltrøkk, folk og festivalenergi. Sånn skal Bastardfestivalen 2018 være. Vi håper du blir med!

På årets program:
In Many Hands av Kate McIntosh, VI, FOLKET av Espen Klouman Høiner, Traces av Rósa Ómarsdóttir, Listening Party av Ásrún Magnúsdóttir, Situations/Situasjoner av Edvine Larssen, Stranger Within av Mia Habib and Jassem Hindi, Physics and Phantasma av Iggy Lond Malmborg, Dance To Dance To av Ludvig Daae, Oh Magic av Simon Mayer/Kopf Hoch, Manifest United av Verk Produksjoner og Drosjekafeen av Hertling/Gjære.

Detaljer

Start:
11. sep
Slutt:
16. sep
Arrangement Kategori:
Pris:
CC: 200,- / 130,-
Se festivalprogram her:
Bastard-festival 2018

Arrangør

Teaterhuset Avant Garden
E-post:

Sted

Teaterhuset Avant Garden
Olav Tryggvasonsgate 5
Trondheim, Sør-Trøndelag Norway
+ Google Map
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her