Stillbilde fra filmen.
Dette arrangementet har passert
onsdag, september 29, 2021 6:00 PM - 8:30 PM

Beauty and the Dogs (2017) + Samtale med LMSO

Detaljer

Trondheim Filmklubb og Landsforeningen mot seksuelle overgrep (LMSO) inviterer til visning av Beauty and the Dogs. Etter filmen blir det samtale med LMSO om filmens tematikk.

OM FILMEN: Maryam, en tunisisk studentjente, forlater en fest og blir voldtatt av politimenn. Resten av natten bruker hun på å forsvare rettighetene sine når venner, familie og offentlige etater oppfordrer henne til å glemme hendelsene og dra hjem.

Beauty and the Dogs forteller en sann historie om en jente som opplever noe grusomt, men som møter en større trussel når hun prøver å slåss mot systemet og kulturen rundt skam i Tunisia for å få oppnådd rettferdighet.

 Regissøren har valgt å filme filmen i ni scener som alle er én lang tagning hver. Vi blir dermed med hovedkarakteren gjennom hele natten i hennes svakeste øyeblikk, uten å kunne blunke eller ta pause fra det hun går gjennom. 

Beauty and the Dogs er en kriminelt ukjent film om en kriminelt ukjent hendelse som skjer alt for ofte i verden. 

Voldtekten blir ikke vist i filmen.

Landsforeningen mot seksuelle overgrep (LMSO), region Midt-Norge, vil etter filmen bidra med en samtale der de drøfter sentrale tematikker i filmen. Fride Eide, regionansvarlig i LMSO Midt-Norge, vil da lede en dialog sammen med LMSO sin erfarne erfaringsformidler Sissel Fløttum. LMSO vil også være tilgjengelig før og etter visningen for å svare på eventuelle spørsmål. 

 

NB! Filmen vises på Nova, Sal 2.

 

Aldersgrense: 15 år

Filmens lengde: 100 min

Arabisk tale, engelsk tekst

 

Dette er vår første visning i høstsemesteret. Husk at du trenger nytt filmklubbmedlemsskap for høstsemesteret.

 

KLUBB? MEDLEMSKAP?

Trondheim Filmklubb er en ideell forening med tilknytning til Norges Filmklubbforbund. For å se film i en filmklubb, må du være filmklubbmedlem. Det er det veldig lett å bli: Når du kjøper billett, velg alternativet "Medlemskort inkl. billett". Når du kommer til visningen, får du medlemskort og vi registrerer deg i medlemsregisteret vårt.

Medlemskapet varer ut semesteret.

Hva vil det si å være medlem?

Et medlemskap betyr bare at du har mulighet til å se filmene vi viser - på samme måte som medlemskap på et treningssenter gir deg mulighet til å trene der. Du binder deg ikke til noe, og det er ingen automatisk fornyelse. Er du medlem i en filmklubb, har du også tilgang på visningene i alle andre filmklubber. Du trenger altså bare medlemskap i én filmklubb. 

Trondheim Filmklubb samarbeider med Cinemateket i Trondheim, men er ikke en del av Cinemateket. Har du A-kort eller medlemskort hos Cinemateket, er imidlertid medlemskap i filmklubben inkludert.

Mer info
Lagre i kalenderen min
Billetter
100,- / 70,-
Arrangementet på Facebook
Aldersbegrensninger
Fra 15 år
Sted
Trondheim Kino, Nova
Sal 2
Olav Tryggvasons Gate 5
7011 Trondheim

trd.events

Wondering what's going on in Trondheim? Here you will get updates on the Trondheim's cultural life.