Beermakers Dinner på E.C Dahls Pub & kjøkken

Beermakers Dinner på E.C Dahls Pub & kjøkken
14 mai 2019, 16:00
E.C Dahls pub og kjøkken, Strandveien 71
Billetter
Other
Vi tar med oss suksessen fra Oslo og duker opp til en kulinarisk helaften når to av Norges fremste bryggerier, Ája og Ægir, stiller til Beermakers Dinner hos E.C Dahls Pub og Kjøkken i Trondheim. Bli med oss på en fortryllende aften der kvalitetsmat og håndverksøl går hånd i hånd. Kjøkkensjefen Andreas Strømsland har komponert en innbydende 5-retters meny som garanterer å pirre smaksløkene. Ája og Ægir har plukket ut fem av sine beste øl som du får smake til denne menyen. Hvilke øl som smaker best til maten, får du være med å avgjøre, for her skal det kåres vinnere.Blant vakre verneverdige teglsteinsbygninger på Sundland i Drammen finner du håndverksbryggeriet Ája. Bryggeriet lager øl etter belgiske bryggetradisjoner, og har røtter i Finmark. Ája, som betyr kilde på samisk, brygger balansert kvalitetsøl, der harmonien mellom smakselementene i ølet står i fokus. Med oss denne kvelden er bryggerisjef Jan-Tore Oskal. Som tidligere tidligere butikksjef ved Vinmonopolets butikk i Asker, og en av de førende på øl-kunnskap i Vinmonopolet, sitter Jan-Tore inne med spesielt god kunnskap. Dette gir en god mulighet til å stille de spørsmålene du måtte lure på.Innerst i Sognefjorden i en liten sidedal ligger Flåm. Her lages det øl i særklasse på Ægir Bryggeri. Bryggeriet er en suksesshistorie innen ølkultur i Norge, helt siden den spede starten som et pubbryggeri i Flåm i 2007. Dette betyr også at de helt siden starten har hatt et stort fokus på øl og mat. Ægir-ølet er i verdensklasse og er premiert en rekke ganger. Bryggerirepresentant Jannicke Øye kommer til E.C Dahls denne fortryllende maikvelden.Benytt denne tirsdagen i mai måned til å smake 10 spennende øl til en deilig femretters meny.Gå ikke glipp av denne unike sjansen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelseDette får du oppleve: 5-retters meny med 10 øl.Matservering: Ja - Spesialkomponert 5-retters meny.Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.Foredragsholdere: Jan-Tore Oskal og Jannicke ØyeKursets språk: NorskDato og tid: Tirsdag 14. mai 2019, kl. 18:00 - ca. 22:30. Dørene åpner 17.30.Sted: E.C Dahls Pub og Kjøkken, Strandveien 98B, 7042 Trondheim.Pris: Kroner 1095,- pr. personNB: Man må bestille i samlet gruppe om man vil sitte ved siden av hverandre, og det anbefales å komme 15. min før oppstart.
Sted
E.C Dahls pub og kjøkken, Strandveien 71
Strandveien 71 Trondheim 7042 Norway
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by