Benny
Dette arrangementet har passert
fredag, oktober 8, 2021 7:00 PM - 11:00 PM

Benny Borg hyller Erik Bye

Detaljer

ERIK BYE av og med Benny Borg, basert på boken «Erik Bye» av Asbjørn Bakke

Benny Borg er Norges suverene ener på biografiske forestillinger. Han har tidligere gitt oss kritikerroste forestillinger med Cornelis Vreeswijk, Elvis, Johnny Cash og Evert Taube. Nå gir han oss historien om Erik Bye.

Med respekt for hans arv skaper Benny Borg et portrett av den legendariske kunstneren med ord og toner. Erik Bye står som en bauta i nyere norsk historie. Han virket som kritisk journalistikk, programleder i radio og TV, musiker, dikter, låtskriver og stod alltid på de svakes side.

Benny Borgs hyllest til Erik Bye får utsøkt uttrykk i Borgs egen varme stemme og gitarspill. Han forsøker seg ikke som Bye-kopi, men skaper sitt eget musikalske rom i Byes univers. For artisten Benny Borg har livets eventyr svingt mellom vemod og glede, noe som kommer til utrykk i både det såre enkle og det lune humoristiske.

Forestillingen Erik Bye bidrar til at Erik Byes arv holdes varm for kjennerne, og den vil garantert skape et nytt publikum blant yngre generasjoner.

I billetten inkluderes en hovedrett fra Ladekaias kjøkken hvor du kan velge mellom fisk eller kjøtt. Menyen er som følger:

Fisk
Stekt kveite
Med sauterte rotgrønnsaker, grønnkål potetpurre & sandefjordsmør
(Fisk, melk, soya, selleri)

Kjøtt
Bressert Svinenakke
Serveres med sauterte rotgrønnsaker, grønnkål, potetpurre & rødvinsjy.
(Melk, soya, selleri)

Dessert(bestilles i restauranten)
Sjokoladekaia
Sjokoladedrøm med pasjonsfruktcoulis
(Gluten, melk, egg, soya, nøtter)

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til mat, vennligst informer om dette og vi vil sørge for å tilpasse dette. All informasjon sendes til: booking@ladekaia.no

Vi følger alle smittevernregler i forhold til COVID-19. Vi begrenser også alle bordbookinger til maks 8 personer. Det vil ikke være mulig å slå sammen bord og vi ber dere om å unngå mingling med andre gjester. Det vil være mulighet for å bestille alt av drikke til bordet gjennom vårt bestillingssystem på mobiltelefonen, dere finner informasjon om dette på bordene når dere kommer.

Mer info
Del av Endelig folkeliv og leven: 8 - 31. oktober
Lagre i kalenderen min
Kategorier
Billetter
Sted
Ladekaia
Leiv Eirikssons vei 42
7040 Trondheim

trd.events

Wondering what's going on in Trondheim? Here you will get updates on the Trondheim's cultural life.