Bli med på åpen trening!

16. sep. 2020
7:30 PM - 9:00 PM
Nidaros Roller Derby er Trondheims roller derby-klubb, og holder åpen trening i september! 🎉

Her kan du lære mer om sporten og prøve deg på åtte hjul, alt er gratis, uhøytidelig! Vi søker både nye spillere og dommere (med og uten skøyter). Det vil også være dommere til stede som kan svare på spørsmål om det å bli dommer.

Meld deg på her: https://forms.gle/6K8LhowqbqXjmvWf8

Dette er ikke forpliktende påmelding, men krav fra helsemyndighetene. Vi tar hensyn til gjeldende smittevernsregler og treningen gjennomføres med minimum en meters avstand fra hverandre.


NÅR & HVOR👇

Onsdag 16.9 - klokka 19.30

Treningen foregår i Trondheim Spektrum, D1❗✨

Meld deg på via linken som ligger under Billetter i arrangementet!


TA MED👇
Har du noe eget utstyr, ta gjerne med! Vil du låne utstyr og skøyter? Skriv da inn hvilken skostørrelse du vanligvis bruker og ca. størrelse i hjelm og beskyttelsesutstyr (S/M, L/XL) i skjemaet du finner under Billetter så vi unngår at utstyret går rundt til flere enn deg.

Ha på vanlig treningstøy, tights e.l. og ta med vannflaske.


HVEM👇
Treningene er åpen for alle over 18 år.

NYBEGYNNERKURS👇
Vi starter med bootcamp for nye spillere 26. og 27. september. Her blir det noen timer trening begge dager hvor du lærer grunnleggende skøyteteknikk og hvordan du spiller roller derby. Mer info om dette får du på åpen trening!

HVA ER ROLLER DERBY?👇
Roller derby er en kontaktsport på rulleskøyter, og spilles på en oval innendørsbane. Vi trener vanligvis i Trondheim Spektrum, og som nytt medlem vil du ha to treninger i uka. Lær mer om sporten her: https://www.youtube.com/watch?v=fbMFy2r-Mb0


Spørsmål? Ta kontakt på facebook eller mail: medlem@nidarosrollerderby.no

Trondheim Spektrum
Klostergata 90 Trondheim 7030