Bocuse d'Or Europe

Bocuse d'Or Europe
19 mars 2024, 08:00
Trondheim Spektrum
Food and drinks
Theater / Show
Family
Market

Europafinalen i verdens mest prestisjefylte kokkekonkurransen arrangeres i Trondheim Spektrum 19.-20.mars. Hele 20 nasjoner med hver sitt team og kandidat skal konkurrere om tittelen Europas beste kokk. 

Bli med å hei fram kandidatene under dagene, der 10 lag skal konkurrere hver dag basert på oppsatt rekkefølge. Hvert lag har ca 5 ,5 timer på å tilberede en fat og en tallerkenrett med de beste råvarene fra Norge som skrei, kamskjell, tørrfisk, reinsdyr og akevitt. 

Stemningen vil gå til i taket med over 3000 supportere som heier fram sine kandidater med kubjeller, flagg og heiarop. 

 

I tillegg til selve konkurransen kan du få med deg 

  • EXPO matmarked med utstillere fra leverandørindustrien, store og småskaleprodusenter i Norge. Her veil det også være en egen Foodcourt med mat og drikketilbud
  • Nomad Foodlab - samisk lavvo og PopUp Restaurant utenfor Trondheim spektrum som gir deg smaken av reinsdyr og historien om samisk matkultur og identitet
  • Fagseminarer av ulikt slag om rekruttering, måltidsturisme og bærekraftig matproduksjon
  • Egen restaurant med menyer basert på de samme råvarer som i kokkekonkurransen samt champagne og østers bar.

Ikke gå glipp av dette!

 

Sted
Arrangører
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by