Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Bokassa. Mike Vallely(black flag). Lucky Malice

8. des @ 10.00 - 12.00

XMAS-JAM 2018 Verkstedhallen Lørdag 08.Desember. Første band går på scenen kl 22.00 18 år leg plikt.

Siste sjanse til å se BOKASSA i Trondheim, før de blir huge og spiller foran en million folk med METALLICA rundt om, er altså hos XMAS-JAM 2018!!

Hele veien fra Long Beach, CA og Houston TX:

MIKE VALLELY & The Texas New Arms Skateboard Legende and Vokalist, Mike Vallely (Black Flag,Mike V & The Rats, Revolution Mother, Saints Of Low, Good For You, ) sammen med bassist Tommy Luna, Drummer Isaias Gil og gitarister Kevin Bernier (The Suffers) og JP Rios er The Texas New Arms. Spiller sanger som spenner over Mikes karriere og påvirkninger, Mike Vallely og The Texas New Arms tilbyr et åpent hjerte og inspirert sett med musikk.

BOKASSA Fra Trondheim, Norge, som smelter hardcore punk med stonerrock i deres selvproklamerende stonerpunk. Tre piece bandet har gitt ut to EPer og ett album. Deres debutalbum «Divide & Conquer» ble hyllet av kritikere over hele verden. Metal Hammer UK uttalte at det er en av de elleve beste debutene i 2017. De har turnert over hele Norge, spilt i Sverige og i Storbritannia. De andre albumbet er forventet høsten 2018 med den første single «Hellbilly Handfishin» som ble sluppet 6 juli gjennom Loyal Blood Records.

LUCKY MALICE Hardt slående og kompromissløs riot grrrl-punk, som engasjerer og forfører. De er en powertrio som fremstår som en av de trendsetteende bandene av feministisk punkrock i Norge! De har vært et band siden 2004, og spilt utallige show i Europa. Med sin største lidenskap i livet, punkrock, gir de alt på scenen. Med god stemning og et tett sett er de over alt, og sørger for at du nyter konserten like mye som de gjør. De har utgitt tre album «Misfit» (2017, Tonehjulet Kräftpest), «Lucky Malice» (2014, Tonehjulet Kräftpest), «Homme Fatale» (2013, Tonehjulet Kräftpest) og et EP «Young and breatless» (2008, Tonehjulet Kräftpest) og to splitte EP’er «Split» med Göttemia (2010, Tonehjulet Kräftpest) og «Handicap» med FARE! MAN (2016, Tonehjulet Kräftpest / Boss Tunage / Sjakk Matt plater)

Det blir ikke noe bedre sted å rocke ut!

(Mulig vi stiller med en og annen overraskelse også!)

Detaljer

Dato:
8. des
Tid:
10.00 - 12.00
Arrangement Kategorier:
, ,
Pris:
CC: 200,-
Aldersgrense:
18 år

Arrangør

TSA
E-post:
Nettsted:
www.xmasjam.no

Sted

Lobbyen, Verkstedhallen
Strandveien 29
Trondheim, 7042
+ Google Map
Nettsted:
http://www.verkstedhallen.no
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her