Litteraturhuset: Bør Trondheim få egen markalov?

May be an image of 1 person, tree and text
Dette arrangementet har passert
Litteraturhuset: Bør Trondheim få egen markalov?
18 april 2024, 16:00
Trondheim folkebibliotek, Kulturtorget
Debate

Trondheim MDG og partileder Arild Hermstad inviterer til foredrag og panelsamtale om mulighetene for å få til en markalov for Trondheim. 

Drømmen om en markalov for Trondheim har eksistert lenge, men debatten har dødd noe vekk de siste årene. MDG foreslo i 2018 på Stortinget en egen markalov for Trondheim, men dette ble dessverre nedstemt. 

Siden den gang har stadig mer natur gått tapt, samtidig som naturkrisen øker i alvor og omfang. Likevel blåser det en ny vind over Trondheim, med større fokus på naturvern og ivaretakelse av viktige markaområder. Derfor stiller vi spørsmålet: Hvordan kan vi få på plass en egen markalov i Trondheim så raskt som mulig?

Arrangementet er åpent for alle, enten man er medlem i MDG eller ikke. Det vil bli mulighet til å stille spørsmål og komme med innspill til politikerne og panelet på arrangementet. 

Panelet og foredragsholderne består av MDGs partileder Arild Hermstad, Aurora Winger som er bystyrerepresentant for MDG i Trondheim, Gaute Rolv Dahl fra Naturvernforbundet Trondheim og Ingvild Tillerbakk fra La Tillermarka leve.

Samtalen ordstyres av Tore Dyrendahl. 

Sted: Kulturtorget, Trondheim folkebibliotek 
Tidspunkt: 18. april kl. 18 
Gratis inngang. Vi ber publikum om å ta ut gratisbilletter via Hoopla.

 

Sted
Trondheim folkebibliotek, Kulturtorget
Peter Egges plass 1, 7011 Trondheim, Norge
Arrangører
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by