Brit Floyd // P.U.L.S.E tour 2024 // Olavshallen

May be a graphic of text
Brit Floyd // P.U.L.S.E tour 2024 // Olavshallen
1 oktober 2024, 17:30
Olavshallen
Billetter
Concert
Brit Floyd vender tilbake til scenen i 2024 med sin største og mest spektakulære produksjon til dags dato. De skal hylle Pink Floyds legendariske siste Division Bell-Turné, komplett med et fantastisk laser- og lysshow, ikonisk sirkulær skjerm, gummibåter og teater.

Showet på to og en halv time vil inneholde klassiske spor fra Pink Floyds fantastiske katalog, inkludert Dark Side of the Moon, The Wall, Wish You Were Here, Animals, The Division Bell, Meddle og mye mer.

I 1994 var Division Bell Tour den mest innbringende turneen i rockemusikkhistorien, og spilte for over 5 millioner mennesker i 68 byer i det som skulle bli den episke finalen til et av de mest innflytelsesrike rockebandene i historien.

I front for å fremføre alle disse klassiske låtene finner vi gitarist/vokalist og musikalsk leder Damian Darlington. Han har gjennom sin karriere spilt over 2500 Pink Floyd-relaterte konserter. Bandet består også av Ian Cattell, Edo Scordo, Canadian Idol-vinneren Eva Avila og flere andre ekspertmusikerne som har sluttet seg til Brit Floyds rekker i løpet av det siste tiåret.

Siden Brit Floyd ble startet i 2011 har bandet hatt enestående suksess med over 1000 konserter, deriblant utsolgte turneer i Europa, Asia, Nord og Sør-Amerika og Midtøsten. De har også spilt på mektige arenaer som Royal Albert Hall i London, Red Rocks Amphitheater i Colorado, Greek Theater i Los Angeles og Radio City Music Hall i New York.

Her i Trondheim har Brit Floyd fylt Olavshallen flere ganger, til like overveldende respons fra publikum i salen hver gang. Brit Floyd har blitt et verdensomfattende fenomen og omtales som verdens beste rock hyllest!


Velkommen til en ny runde med verdens aller beste hyllest til Pink Floyd tirsdag 1.oktober 2024!

Billettpris: 650,- (eks. avgift)
Aldersgrense: Ingen

Konsertstart: 19:30

Konserten arrangeres av Trondheim Stage og Live Nation
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by