Brutal Kuk (supp: Are Sende Osen)

Brutal Kuk
Dette arrangementet har passert
Brutal Kuk (supp: Are Sende Osen)
31 oktober 2020, 21:00
Byscenen
Billetter
Concert
FÅ BILLETTER IGJEN!

Brutal Kuk har vært blant Norges ledende punkband siden årtusenskiftet, og album-klassikere som «Berusalem» og «If you want cock» og «2016» har gitt bandet en plass i det absolutte toppsjiktet i norsk punks historie.

På tross av manglende kommersiell suksess vil seriøse musikkjennere ikke nøle med å kalle bandet legendarisk. At de ikke skifta navn, byttet fra dialekt til bokmål, striglet musikken og signerte platekontrakt med CBS da de hadde sjansen var kanskje dumt av dem rent økonomisk, og kanskje er alt dette bare en myte, men resultatet av kompromissløsheten er uansett at de har stått fjellstøtt som Norges beste punkeband gjennom hele årtusenet. Ikke minst gjelder dette som liveband, hvor Brutal Kuk frembringer ekstase som få andre.

Lørdag 31 oktober på selveste Halloween får vi en enestående sjanse til å igjen oppleve tight, beinhard og hyperfengende punk i levende live. I en så mørk tid som vi er inne i, er det faktisk akkurat dette vi alle sammen trenger.

M. Wasinski Offentlig ansatt

Brutal Kuk er: Jørgen Nøvik: vokal Henning Bakken: gitar Thomas Johansen: gitar Øyvind Vollan: bass og vokal Ivan Sunde: trommer Gaute Grøvlen: lyd

Support: Are Sende Osen

Are Sende Osen er prisbelønnet komiker og programleder i TV og Radio.

Han er bla. kjent fra TV- programmene «På Tro og Are» og «Normal Galskap» og radioprogrammene XL, BareAre og Lønsj.

Men mest kjent er han nok ifra radioprogrammet «Are og Odin» Faktisk er det mange mennesker som bruker å mumle og/ eller rope «Are og Odin» når de ser ham på gaten enda han bare er èn person. At han forleden dag ble forvekslet med Tore Strømøy i Pirbadet i trondheim er verken her eller der og har ikke noe med dette å gjøre.

Småbarnsforeldre vil muligens kjenne igjen stemmen hans i dukkefiguren Gilbert i barne-TV programmet «Bamselegen». Are har nettopp gitt ut podkastserien «Kongerekka»: 10 episoder om de første norske kongene.

Are har drevet med stand up og underholdning i over 20 år. Med sin ledige og spontane stil blander han humor, alvor, glede og svartsinn. Han balanserer hårfint på grensen til det vulgære men snubler (nesten) aldri over.

Osen kan tulle med mye rart men hvor det blir av sokkene i vaskemaskina er ikke noe han undres over på standup- scenen.

Are forteller at han ser fram med stolthet og glede til å varme opp for pønke- legendene «Brutal Kuk» og lover noen litterære innslag under oppvarminga.

-

Byscenen Trondheim

- Aldersgrense: 18 år
- Dørene åpner kl. 21:00
- Konserten starter kl. 22:00

Spørsmål om scene, vergeordning, ledsager eller lignende?
→ byscenen.no/om-byscenen

Info om smittevern på Byscenen
→ byscenen.no/corona-covid-19/
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by