BRUTAL KUK + POLARDEGOS + Spesiell gjest: Are Sende Osen

BRUTAL KUK + POLARDEGOS + Spesiell gjest: Are Sende Osen
Dette arrangementet har passert
BRUTAL KUK + POLARDEGOS + Spesiell gjest: Are Sende Osen
16 oktober 2021, 18:00
Lobbyen og Verkstedhallen
Billetter
Concert

BRUTAL KUK OG POLARDEGOS MED MIKROTURNE!

Trønder-legendene i Brutal Kuk og «nordlendingene» i Polardegos slår sammen punkekrefter og gjør klar for en dobbel dobbel-date som kan få fatale konsekvenser for Norges største og tredje største by!
Brutal Kuk trenger ingen introduksjon for fans av norsk punk. Trondheimsbandet hadde sitt utspring i UFFA-miljøet rundt årtusenskiftet, og var et av få norske band som satset knallhardt (sic) på norske tekster på den tiden. BK er en institusjon i norsk punk og hardcore, og er et av de lengstlevende nåværende aktive bandene i sjangeren.
Polardegos er et samplebasert punkband bestående av Jørgen Nordeng (ex-Joddski/Tungtvann), Hanna Reinsnes-Moen (Biru Baby), Salvador Sanchez (Darkside of the Force), Rune Mareliussen (Felony Force) og Henrik Seip (Fence, Staalfroköst, Raggabalder). Albumet «Fortiden i våre hender» kommer i september, og sampler seg igjennom den norske punkhistoria fra A til Å. Hvordan de skal spille live uten instrumenter er det ingen som vet.
-For oss er det helt innlysende at når vi først skal spille sammen med noen blir det Brutal kuk! Jeg elsker hvordan de har kombinert obskønt lave skuldre med ektefølt politikk i så mange år, sier polardego Jørgen Nordeng.
-Polardegos er en friskt pust av dårlig ånde i norsk punk, men vi er veldig skeptiske til om de skal klare å gjøre punkkonsert uten instrumenter, svarer Henning Bakken fra Brutal Kuk via sitt plateselskap.

Support for kvelden er selveste Are sende Osen. Med ledig og spontan stil blander han humor, alvor, glede og svartsinn. Han balanserer hårfint på grensen til det vulgære men snubler (nesten) aldri over. Osen kan tulle med mye rart men hvor det blir av sokkene i vaskemaskina er ikke noe han undres over på standup- scenen.
Are forteller at han ser fram med stolthet og glede til å varme opp for pønke- legendene «Brutal Kuk» og Polardegos.

Sted
Lobbyen og Verkstedhallen
Strandveien 29, Trondheim, Norge
Arrangører
Verkstedhallen
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by