CHRIS HOLSTEN + support EMELIE HOLLOW

Chris Holsten til Olavsfest
CHRIS HOLSTEN + support EMELIE HOLLOW
29 juli 2024, 18:00
Borggården
Billetter
Festival
Concert

Chris Holsten, en av Norges aller mest populære artister, kommer til Olavsfest og Borggården. Han har også med seg stjerneskuddet Emelie Hollow! 😍🎶

Da Olavsfest holdt en gjettekonkurranse på Facebook før jul i forbindelse med vårt første slipp til Borggården, svarte et overveldende flertall nettopp Chris Holsten. Derfor er vi ekstra glade for å kunne gi nettopp denne konserten til vårt kjære publikum – utvilsomt en etterlengtet artist! 

Den sjarmerende 30-åringen fra Lillestrøm har sunget seg inn i hjertene til hundretusener av nordmenn i alle aldre med gull-låter som «Smilet i ditt eget speil», «Slå hjerte slå», «Bare når det regner», «Gå bli lykkelig, du» og «Hvis verden». 

Publikum elsker Chris Holsten. For bare få dager siden spilte han en triumferende konsert foran 10 000 fans i et fullsatt Oslo Spektrum, en storslått avslutning på lanseringsturneen for albumet «Gå bli lykkelig, du».

- Å få spille arenakonsert i Oslo Spektrum én gang var stort. Å få gjøre det enda en gang, drøyt ett år senere, er nesten litt uvirkelig. Det er noe helt eget å stå på scenen i den mektige salen og høre publikum synge med, forteller Chris.

Hele to ganger har Chris Holsten vunnet Spellemannpris for «årets låt», først sammen med Frida Ånnevik for «Hvis verden» i 2020, så året etter for «Smilet i ditt eget speil». I 2021 vant han også P3 Gull som «årets artist» og for «årets låt». Han vant også Musikkforleggeprisen i 2022 for «årets verk innen populærmusikk».

Sammen med sitt eminente band er Chris klar for å lage god stemning med høy allsangfaktor når de tar fatt på festivalsommeren 2024.
- Vi har fremdeles Spektrum-konserten brusende i blodet og klarer knapt å vente til sommeren. Å få reise rundt og spille, synge og danse med folk på festival er alltid et høydepunkt for meg.

---

Før Chris Holsten går på scenen får publikum oppleve en artist som virkelig er i ferd med å bli allemannseie. Emelie Hollow (25) fra Vinterbro i Ås imponerer i skrivende stund som tolker av andres sanger i det populære tv-programmet «Hver gang vi møtes» på TV2. Der synger hun gåsehud og tårer i øyekroken både på de andre artistene rundt bordet og folk hjemme i tv-stuene. Emelie Hollow utmerker seg med en karakteristisk, nydelig stemme som er blitt beskrevet som «en krysning mellom Marit Larsen og Robyn».Etter å ha gitt ut sin første EP i 2019, slapp Emelie i 2021 debutalbumet «Half The Story». Albumet besto av tre kapitler om de ulike emosjonelle fasene i et kjærlighetsbrudd. Mange lot seg begeistre, inkludert Aftenposten, som i sin anmeldelse våget påstanden om at Emelie Hollow «fort kan bli vår neste store pop-eksport».

 

Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by