Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Dans 5Rytmer Trondheim / Introkurs I

10. feb @ 11.00 - 16.00

INTROKURS 5RYTMER WAVES
MED LOAN TP HOANG
Lørdag 10 Februar  kl 11:00 – 16:00
Trondheim Taiji Senter / Kjøpmannsgt 12
Pris : 500 kr
Dette er en grunnleggende base til Gabrielle Roth`s bevegelsekart der FLYT  STAKATTO  KAOS  LYRISK  STILLHET er universelle rytmelandskaper og energibølger som er tilgjengelige for oss fra øyeblikket vi begynner å puste, praktisere og bevege oss med mer intensjon, oppmerksomhet og tilstedeværelse. Hver rytme er en unik dansevei tilbake til det opprinnelige, autentiske og ærlige. Hver rytme er en dynamisk bro av bevegelse til mer frihet, fellesskap og forbindelse. Når vi danser 5Rytmer åpner vi opp for kroppens tidløse visdom og øver oss på å ta imot nye muligheter uten sensur, sabotasje og stopp.
«Once your body surrenders to movement, your soul remembers its dance.»
– Gabrielle Roth / Founder of 5Rhythms
 Loan TP Hoang  er danser, scenekunstner og 5Rytmer lærer med bakgrunn fra den flerkulturelle Nordic Black Theatreschool ( 1998 – 2001 ) og Kulturhuset Hausmania på Hauskvartalet i Oslo ( 2001 – 2012 ).  Våren 2016 fullførte hun 5Rhythms TeachersTraining av Gabrielle Roth under ledelse av hennes sønn Jonathan Horan som nå er leder for 5Rhythms Global.
Loan har danset og deltatt på over 50 workshops og fordypningsgrupper både i Norge og i utlandet siden 1999, og har praktisert rytmene med Hege Gabrielsen  fra Oslo og med internasjonale lærere som Alain Allard (leder for Move into Conciousness), Yaacov Darling Khan (leder for Movement Medicine), Gabrielle Roth & The Mirrors, Sue Khun, Andrew Holmes, Jonas Klingenberg, Erik Iversen og Jonathan Horan.

Detaljer

Dato:
10. feb
Tid:
11.00 - 16.00
Arrangement Kategorier:
,
Pris:
CC: 500,-

URL arrangement

Facebook:
https://www.facebook.com/5rytmer

Arrangør

Loan TP Hoang
E-post:

Sted

Trondheim Taiji senter
Kjøpmannsgata 12
Trondheim, 7013 Norway
+ Google Map
Nettsted:
www.taijitrondheim.no
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her