Dead By April + special guest: Self Deception / BYSCENEN

Dette arrangementet har passert
Dead By April + special guest: Self Deception / BYSCENEN
5 oktober 2023, 17:00
Byscenen
Billetter
Concert

Etter flere utsolgte show på Europaturnéen i Mai, så kommer endelig albumaktuelle Dead By April tilbake til Norge!

Med over 300 millioner streams på Spotify, 100 millioner streams på youtube, flere platina- og gull- og Grammy-priser, er Dead By April en av Sveriges største eksport av elektronisk rock i moderne tid.
Etter gjennombruddet med den internasjonale hitsingelen «Losing You» (2009) som toppet rockelistene verden over og per i dag har solgt til platina mer enn 6 ganger, har bandet hatt stor suksess både i og utenfor Sverige.

De har også vært support til verdenskjente band som Linkin Park, Avenged Sevenfold, My Passion og med noen av Europas største festivaler i bagasjen (Sonisphere, Pier Pressure, Download Festival, Wacken Open Air, Metaltown og mange flere), har bandet annerkjent karrieren mange ganger, også live.

I mai i år bega Dead By April seg ut på sin største europeiske Headliner-turné til nå, med fullsatte gigs i Storbritannia, Tyskland, Nederland, Sveits, Østerrike med mer.

Dead by April er nå endelig tilbake på sin Skandinavia-turné i Oktober-November 2023 og tar med seg sitt splitter nye album som kommer ut i juli i år.

Med seg har de det Stockholmsbaserte Rock/metal-bandet Self Deception som special guest på opptredenen på Byscenen!

Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by