This event has passed

Dekstra Large EP-slipp (Support: Trond Wiger)

aug. 23. 2019 @ 6:00 PM - 8:00 PM

Dekstra Large slipper ny EP! 🏆🎤💥

20:00: Doors
21:00: Trond Wiger
21:30: Dekstra Large
23:00: Klubb (Gratis inngang! DJ TBA)
ID: 20
Endringer i tider kan forekomme

INFO ⬇️⬇️⬇️

➕Dekstra Large
Den nordnorske Trondheimsveteranen er ute med ny musikk for første gang siden fullengderen «Store ord åg feittj flæsk» fra 2016. Produksjonen i sin helhet har gått for egen maskin, og hvert sekund av EP'en er skapt av samme hånd. EP'en «HO» er dedikert til Kvinnen, og det serveres refleksjoner rundt levd liv over beats med tunge trommer og svulmende synthesizere i en virkningsfull miks mellom det tidløse og det moderne.

Dekstra Large har lang fartstid som rapper, produsent og DJ. Han har vært en prominent figur i Trondheims rap-kretser de siste ti årene. Med navn fra Gode Ord Dør Sist til Pete Rock, EPMD og Method Man & Redman på samvittigheten, har han en lang merittliste hva samarbeidspartnere og support-gigs angår. Neste tilskudd i rekken «HO» er ute 19.08.2019 via Stundom Records.

➕Trond Wiger
I tjue år har Trond Wiger fascinert oss med sine lyrisk krumspring, slepne teknikk og politiske perspektiver. Gjennom GODE ORD DØR SIST har han og Erik Bruset fanget et nasjonalt publikum med dybde og troverdighet, karakteristikker som også følger Wigers varierte solokarriere. Han har stått alene på teaterscener og fortalt sin personlige historie, deltatt i utallige konsertprosjekter, vært fylkeskunstner og en naturlig samarbeidspartner med artister innenfor mange sjangere. Spennet i talentet er noe av det som ustanselig imponerer, men mer enn noe er det rett og slett det faktum at mannen er dødsrå på mikrofonen som stadig trekker folk inn i hans lekestue. Han var personlig, følsom, underfundig og poetisk allerede i en tid da norske rappere bare var tøffe. I 2019 er tekstene mer aktuelle enn noen gang. Alene på scenen og mer nedtonet enn vi er vant til å se han, kommer tekstene fram i en grad som får både svorne fans og han selv til å se dem i nytt lys. I 2019 er Wiger aktuell med nytt album og første singel derfra er låta Dåpen.
TYVEN
Dronningens gate 11 Trondheim 7011