DET BETALES’ nye show Best of Beatles er en reise gjennom hele Beatles epoken. Alle de store slagerne kommer på rekke og rad. Alle de mest kjente melodiene er med.

Det Betales fra Drammen med Tor Henning Olsen i spissen, er kjent for de fleste etter mer enn 40 år med sin hyllest til The Beatles. De har spilt mer enn 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool, og blitt utropt av The Beatles første manager Alan Williams til «The Best Beatles tribute band in the world».

Ikke fordi de ligner på originalene utseendemessig, men fordi de har energi, troverdighet, humor og ekte kjærlighet til musikken de spiller.

Best of Beatles
Deres nye show Best of Beatles er en reise gjennom hele Beatles epoken. Alle de store slagerne kommer på rekke og rad. Alle de mest kjente melodiene er med, og publikum kan synge med på kjente låter som : She loves you, Yesterday, A hard days night, Help, Something, All you need is love, With a little help from my friends, Hey Jude og mange andre hits. Publikum kan synge med så mye de orker, for her er det høy allsangfaktor !