dreiehelg for nybegynnere

Franziska trimmer en kopp på dreieskiven
dreiehelg for nybegynnere
14 desember 2024, 09:00
Franz klammer keramikkverksted
Billetter
Other
Course
Handword

Helgekurset i dreiing for nybegynnere gir rom og tid til å lære grunnleggende teknikker innen dreiing. 
Kurset er et godt utgangspunkt for alle som har lyst å prøve seg på dreieskiva, uansett om du har jobbet med leire før eller ikke. 
Dreiehelgen er tiltenkt voksne og kan tilrettelegges etter behov. 
Vi jobber i små grupper på cirka 7 personer. Kurset er i utgangspunktet på norsk, men engelsk eller tysk er ikke noe problem.

Kurset varer fra kl 10 til 17 på lørdag og kl 10 til 15 på søndag.

Hovedfokus ligger på å mestre de enkelte trinnene under dreieprosessen. 
Vi lærer gjennom og se - vi forstår med hodet, men mestre med hendene. 
Denne prosessen krever konsentrasjon og tålmodighet. 
Samtidig er det en unik opplevelse av å være tilstede og lære kroppen å håndtere leira på dreieskiven. 
Vi mestrer i små skritt og bli glad i hver liten skål vi lager.

Kurset gir et godt grunnlag til å fortsette på egen hånd med arbeidet ved dreieskiven, enten på vårt felles verksted eller hjemme hos deg selv.

På lørdag jobber vi med å forberede leira, sentrere på dreieskiven og dra opp vegger til kopper og skåler. 
Søndagen går hovedsaklig til trimming der vi fjerner overflødig leire på gjenstandene vi dreide dagen før og skaper en fin fasong og finish.

Etter tørking vil tingene brennes i ovnen. Vi avtaler på slutten av kurset hvordan gjenstandene skal glaseres. 
Og så kan skattene hentes etter cirka 3 uker.

Kursavgiften ligger på 3650 kr for voksne og 3102 kr for studenter (opp til 25 år) og inkluderer alt av materiell, brenning og selvfølgelig kaffe og kake:)

Sted
Franz klammer keramikkverksted
Bynesveien 70, 7018 Trondheim, Norge
Notater: keramikkverksted på Munkaunet
Arrangører
Franziska Willuhn
post@franzklammer.no
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Subscribe to our newsletter
Powered by