Dreiekurs for nybegynnere- kveldstid

Franziska tar en skål fra dreieskiven og setter det på en listen plate
Dreiekurs for nybegynnere- kveldstid
26 februar 2024, 16:00
Franz klammer keramikkverksted
Billetter
11 mars 2024, 16:00
Franz klammer keramikkverksted
Billetter
Discussion
Course

Kveldskurset er ganske likt helgekurset i oppsettet.

Kurset er et godt utgangspunkt for alle som har lyst å prøve seg på dreieskiva, uansett om du har jobbet med leire før eller ikke. Kurset er tiltenkt voksne og kan tilrettelegges etter behov. Vi jobber i små grupper på cirka 9 personer. Kurset er i utgangspunktet på norsk, men engelsk eller tysk er ikke noe problem.


Kurset varer fra kl 17 til 21 på tre dager.
Mandag, 17-21
Onsdag,  17-21
Fredag,  17-21


Hovedfokus ligger på å mestre de enkelte trinnene under dreieprosessen. Vi lærer gjennom og se - vi forstår med hodet, men mestre med hendene. Denne prosessen krever konsentrasjon og tålmodighet. Samtidig er det en unik opplevelse av å være tilstede og lære kroppen å håndtere leira på dreieskiven. Vi mestrer i små skritt og bli glad i hver liten skål vi lager.


Kurset gir et godt grunnlag til å fortsette på egen hånd med arbeidet ved dreieskiven, enten på vårt felles verksted eller hjemme hos deg selv.


Etter tørking vil tingene brennes i ovnen. Vi avtaler på slutten av kurset hvordan gjenstandene skal glaseres. Og så kan skattene hentes etter cirka 3 uker.

Kursavgiften ligger på 3500 kr for voksne og 2975 kr for studenter (opp til 25 år) og inkluderer alt av materiell, brenning og selvfølgelig kaffe og kake:)

Påmeldingen er bindende. Men vi skjønner at ikke alt går etter planen alltid. Melder du avbud i underkant av en uke før kursstart får du et gavekort på beløpet du har betalt med ett års varighet.

Sted
Franz klammer keramikkverksted
Bynesveien 70, 7018 Trondheim, Norge
Arrangører
Franziska Willuhn
post@franzklammer.no
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by