Dreiekurs for nybegynnere- kveldstid

Franziska tar en skål fra dreieskiven og setter det på en listen plate
Dreiekurs for nybegynnere- kveldstid
9 september 2024, 15:00
Franz klammer keramikkverksted
Billetter
7 oktober 2024, 15:00
Franz klammer keramikkverksted
Billetter
Discussion
Course

Kveldskurset er ganske likt helgekurset i oppsettet.

Kurset er et godt utgangspunkt for alle som har lyst å prøve seg på dreieskiva, uansett om du har jobbet med leire før eller ikke. Kurset er tiltenkt voksne og kan tilrettelegges etter behov. Vi jobber i små grupper på cirka 9 personer. Kurset er i utgangspunktet på norsk, men engelsk eller tysk er ikke noe problem.


Kurset varer fra kl 17 til 21 på tre dager.
Mandag, 17-21
Tirsdag,  17-21
Onsdag,  17-21


Hovedfokus ligger på å mestre de enkelte trinnene under dreieprosessen. Vi lærer gjennom og se - vi forstår med hodet, men mestre med hendene. Denne prosessen krever konsentrasjon og tålmodighet. Samtidig er det en unik opplevelse av å være tilstede og lære kroppen å håndtere leira på dreieskiven. Vi mestrer i små skritt og bli glad i hver liten skål vi lager.


Kurset gir et godt grunnlag til å fortsette på egen hånd med arbeidet ved dreieskiven, enten på vårt felles verksted eller hjemme hos deg selv.


Etter tørking vil tingene brennes i ovnen. Vi avtaler på slutten av kurset hvordan gjenstandene skal glaseres. Og så kan skattene hentes etter cirka 3 uker.

Kursavgiften ligger på 3650 kr for voksne og 3102 kr for ungdom (opp til 25 år) og inkluderer alt av materiell, brenning og selvfølgelig kaffe og kake:)

Påmeldingen er bindende. Men vi skjønner at ikke alt går etter planen alltid. Melder du avbud i underkant av en uke før kursstart får du et gavekort på beløpet du har betalt med ett års varighet.

Sted
Franz klammer keramikkverksted
Bynesveien 70, 7018 Trondheim, Norge
Notater: keramikkverksted på Munkaunet
Arrangører
Franziska Willuhn
post@franzklammer.no
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by