Dumdum Boys // Sverresborg Museum

Dumdum Boys // Sverresborg Museum
9 august 2024, 17:00
Sverresborg Trøndelag Folkemuseum
Billetter
Concert

Endelig kommer Dumdum Boys tilbake til byens vakre utendørsarena på Sverresborg, hvor de også tar med seg sine musikalske venner i finske 22-Pistepirkko og sørlendingen Erlend Ropstad for å gjøre kvelden komplett! 
 
Sist Dumdum Boys spilte konsert på Sverresborg Museum i 2018 ble kvelden helt utsolgt, og tross 40 års nedbørsrekord denne kvelden, sa mange at det kanskje var en av de beste Dumdum Boys konsertene noensinne.  
 
Dumdum Boys 
Som en av de fire store i norsk rock, er det nok ikke mange som kan unngå å ha et forhold til Dumdum Boys. Bandet er dypt forankret i den norske folkesjela. Verken prisdryss, salgssuksesser eller lovord fra etablissementet for øvrig har rocket ved Dumdum Boys’ fandenivoldskhet, spilleglede og trøkk når de står på scenen. Prepple, Kjartan og kompani viser år etter år at unge rockevalper som regel ikke når den gamle Dumdum-bikkja til anklene en gang. 
-- 
 
Erlend Ropstad 
Har med faste klyv klatret til toppen av norsk rock. Sammen med bandet sitt har han de siste 10 årene spilt festivaler og klubber over hele landet på større og større scener og all musikken han har gitt ut har fått strålende mottakelse og som regel en eller to spellemann-nominasjoner. 
-- 
 
22-Pistepirkko  
Er lett en av Nordens mest eksentriske og stemningsfulle popband. Bandets lydbilde og djevelske dynamikk blander gitarbasert elektro-pop med proto-garage-psychedelia med elementer av folk og blues rock. 22-Pistepirkko er litt rare, litt barnslige, noe psykedelisk, litt rocka, men for det meste episke og geniale. 

-- 

Les mer om hver artist HER. 
 
Klikk HER for billetter. 
 
Ingen aldersgrense 
Dørene åpner kl 17:30 
Konsertstart kl 19:00 
 
Servering  
Det er servering av mat & drikke inne på konsertområdet 
 
HC/Rullestol & ledsager  
HC tilgang til rampe / eget område (begrenset antall plasser) med god utsikt til scene. Ledsager går inn gratis med gyldig ledsagerbevis, én ledsager pr HC. 
Et begrenset antall plasser HC parkering ved arena. 
 
Parkering 
Ingen parkering på arena, benytt shuttlebuss fra Trondheim Sentrum (Munkegata) direkte til Sverresborg Museum. Billetter til shuttlebuss i salg via Ticketmaster.
 
Endringer i programmet 
Endringer i programmet kan forekomme. Billetter refunderes kun ved en eventuell totalavlysning, ikke ved endring av artister. 

Sted
Sverresborg Trøndelag Folkemuseum
Sverresborg alle 13 Trondheim 7020
Notater: Sverresborg Alle 13
Arrangører
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by