Eksperimentklubb på Vitensenteret
Dette arrangementet har passert
mandag, oktober 11, 2021 11:00 AM - 5:00 PM

Eksperimentklubb i høstferien på Vitensenteret

Detaljer

Bli med oss på en spennende og annerledes uke på Vitensenteret!

På Eksperimentklubben lærer du nye ting, får nye venner og ikke minst – har det gøy!

Tema for Eksperimentklubben 2021 er skaperglede, og gjennom klubbens fire dager får barna oppleve den fantastiske gleden av å utforske og gjøre ting sammen. Vi skal blant annet lære om koding og programmering, redesigne tekstiler med vinylkutting og samarbeide om ulike skaperoppdrag. Alle som deltar får et personlig årskort til Vitensenteret, som gir ubegrenset inngang til senteret resten av kalenderåret. De får også Eksperimentklubbens egen t-skjorte, som alle barna har på seg under klubbuken og et handlenett som de designer på selv.

Bestill plass på Eksperimentklubben

PRAKTISK INFO

Eksperimentklubben passer for barn fra 5. til 7. trinn. Barna blir delt inn i mindre arbeidsgrupper, som man i løpet av uken løser de ulike oppgavene sammen med. Denne inndelingen gjøres av våre formidlere på forhånd for å få en god dynamikk innad i gruppene og i klubben som helhet. Vi tar utgangspunkt i at venner, søsken osv. plasseres på ulike grupper for at alle kan bli kjent med flest mulig under Eksperimentklubben. Deltakerne får en god del frilek i utstillingen med mulighet til å være sammen med barn de kjenner fra før hvis de ønsker det i løpet av uken.

Høstferiens Eksperimentklubb er støttet av Kulturenheten i Trondheim Kommune, som en del av Høst i Trondheim-arrangementet. Dette betyr at det denne gangen er gratis å delta, mot normalt 2000,- per barn. Det er begrenset antall ledige plass. Husk å bestill om du er interessert. 
 

Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding.
 

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Rannvei på tlf. 919 02 974 eller send en e-post til eksperimentklubb@vitensenteret.com.

Mer info
Del av Endelig folkeliv og leven: 8 - 31. oktober
Lagre i kalenderen min
Kategorier
Billetter
Sted
Vitensenteret
Kongens gate 1
7011 Trondheim

trd.events

Wondering what's going on in Trondheim? Here you will get updates on the Trondheim's cultural life.