Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Eksperimentklubb på Vitensenteret

9. okt @ 08.00 - 13.00

|Gjentagende arrangement (Se alle)

Vitensenteret har igjen gleden av å invitere elever som går i 5., 6. og 7. trinn til å delta på eksperimentklubb!

Klubben finner sted i høstferien (9.-13. okt.), og vi har plass til 24 deltakere. Guider og pedagoger fra Vitensenteret er klubbledere. Vi møtes fem timer hver dag, mandag t.o.m. torsdag, fra kl. 08:00 til 13:00. Fredag starter vi 12:30 og holder på til klokken 18:00. Fra 16:00 og utover er foreldre og søsken velkommen til å delta på avslutning med utstilling og diplomutdeling. Etter at hver dags vanlige program er avsluttet, er deltakerne hjertelig velkommen til å tilbringe mer tid i utstillinga, men da på egen hånd uten tilsyn av gruppeleder (vi stenger klokka 17:00).

Tema for årets eksperimentklubb er skaperglede. Vi skal blant annet jobbe med laserkutter, lage ear-buddy og speed monster og mye mer. I løpet av disse dagene får du være med på mange spennende aktiviteter. Du får også prøve deg som ”astronaut” i Orbitronen, hvis du tør…

Deltakelse koster totalt kr 1350,- pr barn, og dekker alle aktiviteter hele uka, samt eksperimentklubbens egen t-skjorte, som deltakerne får og har på seg disse dagene. I tillegg mottar alle deltakere sitt personlige årskort, som gir deltaker ubegrenset inngang til vår utstilling resten av året! Betaling foregår pr. giro, som blir tilsendt.

Har du spørsmål, eller hvis barnet har spesielle behov det er viktig at vi kjenner til, ta gjerne kontakt med Rannvei på tlf. 919 02 974, evt. e-post: eksperimentklubb@vitensenteret.com.

Detaljer

Dato:
9. okt
Tid:
08.00 - 13.00
Arrangement Kategorier:
, ,
Pris:
CC: 1350,-
Aldersgrense:
10 år

Arrangør

Vitensenteret i Trondheim
E-post:
Nettsted:
http://www.vitensenteret.com

Sted

Vitensenteret i Trondheim
Kongens gate 1
Trondheim, Sør-Trøndelag 7018 Norway
+ Google Map
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her