Elevated Pole Show

Image of 1 person, dancing and text that says 'ELEVATED POLE POLE SHOW Et storslått show med POLE DANS OG MAGI I BEVEGELSE. 2. MARS 2024'
Elevated Pole Show
2 mars 2024, 13:00
Frimurerlogen
Billetter
Festival
Theater / Show
Dance
Den andre Elevated Pole Festival starter med Elevated Show!
Dette blir et forrykende show med pole, dans og masse magi! Showet vil bestå av to deler, Elevated og Elevated - Unleashed. I mellom delene vil det være en middag i lokalene, med masse god mat, mulighet for mingling og shopping på stands.

Elevated: På første del av showet viser vi frem det magiske med pole og dans og alle de forskjellige uttrykkene som kan vises på en scene. Det vil være dramatisk, vakkert, uvanlig, komisk og kreativt.

Elevated - Unleashed: På andre del av showet sender vi hjem barna og de som er lett sjokkerte og slipper løs den ville siden av pole! Utøverne finner frem de høyeste hælene, den mest sexy siden av seg selv, og lar publikum få se den forførende og dyriske siden ved pole og dans.

Billetter finner du her: https://trondheimpolestudio.hoopla.no/event/elevated2024" target="_blank">https://trondheimpolestudio.hoopla.no/event/elevated2024
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by