Elisabeth Andreassen på Ladekaia

EA
Elisabeth Andreassen på Ladekaia
29 august 2024, 17:00
Ladekaia
Billetter
Concert
Food and drinks

29. og 30. august. BETTAN sin sommer - Endelig til Ladekaia! Selveste Elisabeth Andreassen, eller vår alles BETTAN, bringer med seg sine kjære musikere til et par sommerkonserter på Ladekaia.

Tarjei Nysted, på både strenger og perkusjon har spilt med Bettan i 15 år, og pianist Petter Anton Næss har spilt med henne fast, de siste 30 åra.
Trioen inviterer til en sensommerkonsert med både svensk og norsk repertoar. Det blir Evert Taube, Benny Andersson, TED Gärdestad og Rolf Løvland, ispedd litt fengende countrymusic! Bettan er en av våre kjæreste underholdere, og det swinger til de grader av dama, og som hun sier selv: "La det for pokker swinge!"

I billettkategorien "konsert og middag" inkluderes en hovedrett fra Ladekaias kjøkken, hvor du kan velge mellom Bacalao, viltburger og vegetarburger. Menyen er som følger:

Bacalao
Tomatisert Klippfisk, løk, potet, olivenbrød og smør
Gluten(hvete), fisk, melk, sulfitt

Viltburger
Kvernet viltkjøtt av hjort og elg
Tyttebæraioli, romanosalat, syltet rødløk, soppstuing og fries
Gluten(hvete), melk, soya, sulfitt

Vegetarburger
Vegetarburger med fries
Guacamole, salat, tomat, syltet rødløk, sriracha, aioli og fries
Gluten(hvete), melk, sulfitt

Praktisk info

Konsertlokalet åpner 19.00
Mat serveres fra 19.30
Konsertstart 21.00

Drikke bestilles med QR-kode på bordet, eller kjøpes i baren. Om det er noen allergier som skal hensyn tas i forhold til meny, så ber vi dere sende oss en e-post på: booking@ladekaia.no

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst meld inn til oss hvem dere ønsker å sitte sammen med. Vi vil sørge for et hyggelig bord. Send e-post til: booking@ladekaia.no

Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by