Enok Monk på Moskus

EM
Dette arrangementet har passert
Enok Monk på Moskus
25 april 2024, 18:00
Bar Moskus
Billetter
Concert

Trond Wiger og Erlend Smalås tar lytteren med på en egenarta opplevelse med sitt nyeste musikalske samarbeid, Enok Monk. Debutalbumet 'føkt mose' slippes 26. april og det feires med konsert på Moskus 25. april.

Med 70 års erfaring seg i mellom har Erlend og Trond samarbeidet med eksepsjonelle musikere på hver sin kant av norsk musikkliv.

Sammen har de gjort teater i New York, vært gave i Arve Tellefsens 80 årsdag og spilt konserter sammen i gruppa Børeks Firo siden 2008.

Nå bryter de ut for å skape et særegent album hvor de på lekent vis utforsker dynamikken mellom vokal og kontrabass. Med god kjennskap til hverandre og et solid musikalsk fundament, bærer debutalbumet preg av en dybde man ikke alltid kan ta for gitt hos nyfødte prosjekter. Albumet kan derfor (og bør!) lyttes til både to og tre ganger på repeat.

Enok Monk har allerede spilt konserter på Habitat, Kunstfest Rotvoll , Havet arena, Lamodagan og Stillverk 1. Albumet gis ut på Ingebrigt Håker Flatens label, Sonic Transmissions, både digitalt og vinyl.

Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by