Et Strålende foredrag

Et Strålende foredrag
Et Strålende foredrag
22 april 2023, 12:00
Habitat
Lecture

 

Stadig mer strøm og stråling. Er dette den nye helse - og miljøtrusselen? 
 

Stadig flere får hjernetåke, hodepine, utmattelse (ME) og dårlig fertilitet. Det blir færre fugler, bier og fluer. Leger er rådville, mens forskere verden over advarer mot helsefaren ved stråling. Er det en sammenheng? Er retningslinjene fra Strålevernet utdatert? Har vi en teknologiutvikling på kollisjonskurs med biologien? Dette er sentrale spørsmål i foredraget.


Du får et unikt dypdykk i temaet elektromagnetiske felt, fra de naturlige – til elektrisitet, WiFi, smarte strømmålere og 5G. Du lærer viktige begreper som gir forståelse for hvordan stråling selv under grenseverdiene kan forstyrre kroppens biologiske prosesser.


 

Det blir spennende historier, faglig innsikt og utfordrende kunnskap – en stor kulturkveld.

«Publikum sitter som tente lys!»

 

 

Foredragsholder Einar Flydal har siden 2011 gravd seg ned i forskning om helsevirkninger fra elektromagnetiske felt. Han har oversatt, tilrettelagt og skrevet sju bøker, nær tusen bloggposter og en rekke artikler om stråling, helse og miljø. Han arbeidet nær 40 år innen IKT og telekom, har vært forsker og strategirådgiver i Telenor ASA og universitetslektor ved NTNU. Som pensjonist har han blitt en av Norges fremste formidlere av kunnskap om denne nye helse- og miljøutfordringen.

 

Inngang kr 150 - kjøpes i døra kontanter eller Vipps. 

Forhåndspåmelding sendes på e-post/mobil: barelind@protonmail.com 

 

 

 

 


 

Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by