Everybody dance!
tirsdag, februar 1, 2022 11:00 AM - 4:00 PM

Everybody dance!

Detaljer

Ny utstilling i samarbeid med Norsk senter for folkemusikk, Scenkonstmuseet i Stockholm og Teatermuseet i Helsinki. Åpner i Rockheim Temporær 16. oktober 2021.

​Dansen har alltid vært en del av vårt sosiale liv, enten man møttes på fest på lokalet, hjemme hos hverandre eller utendørs. I dag er dansekurs en viktig møteplass og internett har samtidig gjort det mulig å dele sin danseinteresse med hele verden. 

Dans er en omgangsform der kroppen står i fokus, en forenende kraft som både er intim og fysisk. 

I alle tider har folk samles for å danse til de nyeste låtene. Det vi kaller folkemusikk og folkedans i dag var en gang populærkultur. 

Dansen er uavhengig av sted, du kan danse i dusjen og på kjøkkenet like godt som på dansegulvet. Og framfor alt: alle kan danse! 

Utstillingen Everbody dance! åpner lørdag 16. oktober i Rockheim temporær. 

Utstillingen Everybody dance! er produsert i regi av Norsk senter for folkemusikk og folkedans og i samarbeid med Scenkonstmuseet i Stockholm og Teatermuseet i Helsinki, finansiert av Nordisk kulturfond og Nordisk kulturkontakt.​
 

Kurator: Tone Erlien Myrvold

Prosjektleder Rockheim: Espen Mindrebøe 

Mer info
Lagre i kalenderen min
Billetter
Vanlig
kr 160,-
Redusert
kr 130,-
Sted
Rockheim
Rockheim temporær
Brattørkaia 14
7010 Trondheim

trdevents.no

What's going on in Trondheim. Calendar with concerts, festivals, shows, art houses, theaters, debates and more things! This year's events can be found here.