Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Evig søndag av Linnéa Myhre

13. feb @ 19.00 - 20.30

|Gjentagende arrangement (Se alle)

Evig søndag av Linnéa Myhre

Søndag er den lengste dagen i uka
«Jeg sender SMS’er til vennene mine om at jeg har fått nervøst sammenbrudd. Ingen reagerer lenger, for jeg gjør det samme hver søndag»

Linnéa er en av de mest kjente bloggerne i landet, hun pryder forsidene av ukeblader og blir invitert til talkshows på TV. Samtidig beveger hun seg i en ned-adgående spiral, hvor hun stadig blir dårligere av spiseforstyrrelser og depresjon. Hun vet ikke hvordan hun skal fordrive tiden, søndager er verst. Hun tråler Oslos gater og venter på neste måltid og på at dagen skal ta slutt. Sykdommen får stadig større makt over henne. En av vennene hennes tilbyr henne å ta over psykiateren sin, og hun griper sjansen. Hun får time hos psykiateren Finn. Blir dette et vendepunkt?

Linnéa Myhre sin roman Evig søndag er utgangspunktet for denne forestillingen. Boken, som følger utviklingen gjennom ett år i Linnéa sitt liv, ble en bestselger da den kom ut i 2012.

Evig søndag er en brutalt ærlig og selvutleverende fortelling full av ironi og svart humor. Det handler om spiseforstyrrelser og depresjon, men mest av alt om et ungt menneske som lengter etter kjærlighet og anerkjennelse.

Detaljer

Dato:
13. feb
Tid:
19.00 - 20.30
Arrangement Category:
Pris:
CC: 225,- / 125,-

Sted

Trøndelag Teater
Prinsens Gate
Trondheim, Sør-Trøndelag Norway

Arrangør

Trøndelag Teater
E-post:
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her