This event has passed

Fermenteringskurs på Stammen Café

sep. 11. 2019 @ 4:00 PM - 7:00 PM

Kom og lær om fermentering – en gammel konserveringsmetode som lar deg oppbevare høstens grøde på en sunn måte.

Næringsstoffene i mat og drikke blir lettere tilgjengelig, og spennende smaker kommer frem! Ta vare på tarmflora og fordøyelse ved tilførsel av tarmvennlig mat!



Kurset er delt i 2 deler:

Teori: Fermentering - for opplevelse, helse og miljø
Hvorfor fermentere?
Hvilke fordeler har fermentert mat og drikke?
Hva kan fermenteres?
Hvordan gjør man det?


Praktisk: Deltakerne lager sin egen versjon av Saüerkraut, Kimchi og andre fermenterte grønnsaker.



HVA: 3 timers introduksjonskurs
HVOR: Sammen Cafe og Bar, Kongens Gate 55
NÅR: 11.september kl.18.00-21.00


BILLETTER: se link



TA MED:
-Skjærefjøl
-Kjøkkenbolle
-Kniv
-Rivjern
-Rotskreller
- 2 norgesglass m/stor åpning (ca. 0,4l).

Pris: kr 650,-
kr. 490,- (EARLY-BIRD) t.o.m 15.august


*Råvarer, kurskompendium, oppskrifter og kaffe/te er inkludert i kursavgiften.




KURSHOLDER
Andreas Dønåsen er fysioterapeut og kostholdsrådgiver med en holistisk tilnærming. Han henter gjerne mat rett fra naturen, og er opptatt av økologisk dyrking og permakultur. Andreas har selv hatt en helse-transformasjon, og ønsker derfor å inspirere andre til en friskere livsstil!
Stammen Café & Bar
Kongens gate 55
7012 Trondheim