Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Foredrag med designer Christina Ledang!

30. jan @ 19.30 - 21.00

Den norske motebransjen er stadig i vekst, og Christina Ledang er en stor grunn til det. Hun har skapt sitt egent merkevarenavn innenfor motebransjen med merket C.L.E.A.N. Ikke bare har Skam skuespiller Josefine Pettersen frontet merket, men også den store internasjonale modellen Gigi Hadid har blitt fotografert i et av Christinas signatur plagg. Som stylist for Pudder Agency og designer, vill hun holde ett spennende foredrag knyttet til mote og hennes hverdag med kreativitet som jobb.

Om Christina Ledang

I 2006 ble Christina Ledang uteksaminert fra Universitetet i Middlesex med en bachelor innenfor klesdesign for kvinner. Hun har i ettertid fått et stort navn innenfor den norske motebransjen både som stylist for Pudder Agency og som designer. I 2012 fulgte hun drømmen sin og startet opp merket C.L.E.A.N. som har fått mye oppmerksomhet både i Norge og i utlandet.

Christina Ledangs merke C.L.E.A.N står for Christina Ledang Essentials and Necessities. Christina Ledang ønsker å treffe kvinner mellom 16-60 år og mikser street referanser med high fashion, samtidig som å lage plagg man alltid vet fungerer og kan redde dagen. Enten om man ønsker å være avslappet, pyntet eller aller best, casual chique! Ledang sitt design er feminint og sterkt og bruker ofte klare pastellfarger i kolleksjonene sine. Ledang, som også er stylist, er aller mest kjent for t-skjortene og collegegenserne med C.L.E.A.N-trykket på brystet.

Foredragene er gratis, men krever påmelding via billettlinken i banneret. Velkommen!

 

 

 

Detaljer

Dato:
30. jan
Tid:
19.30 - 21.00
Arrangement Kategori:
Pris:
Fri adgang
Aldersgrense:
18 år

Arrangør

SoFI- School of fashion industry
E-post:
Nettsted:
www.sofi.no

Sted

Litteraturhuset i Trondheim
Søndre gate 1
Trondheim, 7011
+ Google Map
Nettsted:
www.litteraturhusetitrondheim.no
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her