Foredrag og bakedemo: urkorn med Gullimunn

May be an image of 1 person, rye bread and baguette
Foredrag og bakedemo: urkorn med Gullimunn
29 februar 2024, 18:00
Litteraturhuset, Sellanraa
Billetter
Other
Velkommen til foredrag og bakedemo med urkorn! Surdeigsstarteren er med, og alle som vil kan få med seg surdeigsstarter hjem. Smaksprøver med urkornbakst blir det også!

Cecilie Røli er en av gründerne bak Gullimunn AS. Sammen med 4 andre gårder dyrker, maler og selger hun økologisk urkorn. De prøvebaker alle partiene hvert år, og beskriver seg selv som «årgangsmel»-produsenter. Gullimunn hyller variasjonen i matkornet i stedet for å se på dette som et problem, og forklarer også hvorfor surdeigen er så viktig i dette arbeidet.

På Streif Bakeri & Cafe v/ Nidarosdomen bakes det med Gullimunn-mel hver dag. Baker Elin Anita Aasland, og Gullimunn-bonde og baker Anna Linde, tar oss igjennom litt praktisk demo i baking med urkorn.

Kvelden arrangeres av Økologisk Sør-Trøndelag, i forbindelse med vårt årsmøte. Dette holdes etter at foredraget og bakedemoen er ferdig (ca. 20:30). Alle som vil, er hjertelig velkommen til å bli med!

Sted: Sellanraa
Tidspunkt: 29. februar kl. 19:00 - 20:30
Pris: 100,- / gratis for medlemmer i Økologisk Sør-Trøndelag

Arrangør: Økologisk Sør-Trøndelag

Foto: Gullimunn
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by