Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Freek-i-Natt: Øyvind Morken+Freek Soundsystem

15. mar @ 22.00 - 02.00

ØYVIND MORKEN
Øyvind Morken har en unik evne til å spille seg gjennom sjangerspekteret fra A til Å, fra slow jams til raskere takter, uten å noen sinne miste kontakten til dansegulvet. Hans ukentlige onsdagskonsept «Untzdag» på Jaeger i Oslo er en klubb-institusjon for seg selv, som jevnlig trekker en lojal crowd med åpensinnete klubbhoder på utkikk etter den neste hemningsløse festen.

De siste ti årene har han stått bak DJ-boothen over hele kontinentet – fra skandinavia til søreuropa, rundt omkring i balkan til de britiske øyene. Han har gitt ut flere skiver på Prins Thomas sitt anerkjente plateselskap Full Pupp, inspirert av både house- og techno-tradisjoner, men også boogie, new beat og tidlig europeisk elektronisk musikk. På sitt eget label Moonlighting utforsker han videre grener av alternativ klubbmusikk.

▬▬▬

FREEK SOUNDSYSTEM
Freek Soundsystem er FREEK I NATT sin faste kjerne, som for anledningen består av Olav Wiiburg, Juri Gagarin og Pedro Sanmartin. Fellesnevneren for samtlige er en lang fartstid bak boothen, en evne til å få hvilken som helst klubb til å koke og en forkjærlighet for den dypeste house og techno-musikken.

▬▬▬

Visuals: Maneten

▬▬▬
dørene åpner 22:00 m/ fri inngang
kr 60,- fra 23:00

Detaljer

Start:
15. mar @ 22.00
Slutt:
16. mar @ 02.00
Arrangement Kategori:
Pris:
CC: 60,- / 0,-
Aldersgrense:
20 år

Arrangør

Lokal Bar
E-post:
Nettsted:
https://www.facebook.com/lokalbar.trhm/

Sted

Lokal Klubb
Dronningens Gate 12
Trondheim, 7011
+ Google Map
Nettsted:
https://www.facebook.com/lokalbar.trhm/
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her