Full Earth

Dette arrangementet har passert
Full Earth
24 mai 2024, 17:00
Lokal Bar – Scene – Klubb
Billetter
Concert

Full Earth er navnet på det fremadstormende og eksperimentelle rockebandet Full Earth. Kvintetten slipper sitt 85 minutter lange debutalbum Cloud Sculptors, på det tyske labelet Stickman Records den 15. mars 2024 og blir å høre på både norske og europeiske klubbscener i 2024. 

Med en dyp forbindelse og kjærlighet til den minimalistiske musikktradisjonen, særlig Terry Rileys orgel og tape loop eksperimenter, tung fuzzrock ala Sleep, High on Fire og Elder og den elektroniske avant-gardemusikken, sirkler Full Earth-sfæren i bane rundt utfrika riff, soniske eksperimenter og støymusikk. 

Cloud Sculptors som er en slags abstrakt, mytologisk og psykedelisk beretning, består av seks gjennomarbeidete og produserte spor. Fire av dem er utstrakte, instrumentale, fuzztunge og sludga komposisjoner som aller strekker seg mot 20 minutters merket. Echo Tears og Weltgeist er to kortere orgelkomposisjoner inspirert av James Ferraro, Oneohtrix Point Never og Györgi Ligeti sine geniale bidrag til musikkhistorien. 

På Full Earths debutalbum forener inspirasjonskildene og referansene seg på en helhetlig, autentisk og vital måte. I 2024 skal Full Earth gjenskape Cloud Sculptors-universet i en intens og hypnotisk konsertopplevelse. 

Øystein Aadland - farfisa organ, yamaha yc30 organ, mellotron, synthesizer
Ask Vatn Strøm - gitarer
Simen Wie - bass, gitarer
Eskild Myrvoll - additional guitar, korg MS-20 synthesizer, noise
Ingvald Vassbø - drums, yamaha yc30 organ”

Sted
Lokal Bar – Scene – Klubb
Dronningens gate 12, 7011 Trondheim, Norge
Arrangører
Lokal Bar - Scene - Klubb
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by