Sand mellom tærne
Dette arrangementet har passert
fredag, oktober 30, 2020 på 7:00 PM - 7:45 PM

FUSENFEST: Sand mellom tærne

Detaljer
Denne forestillingen er tidligere beskrevet som en øvelse i empati, og har mottatt viktige teaterpriser i Norge og Litauen.


Språk: Norsk

For voksne, ungdommer og barn ned til 10 år - men yngre barn kan ha glede av stykket, kun ledsaget av eldre.


Som de fleste mennesker samlet vår grandtante Hetty på merkverdige saker fra sitt liv og hun fortalte om dem til oss. Noe av dette opplevde vi sammen.

Hun ble født like etter skuddet i Sarajevo - som utløste den Første Verdenskrigen -, og døde like før flyene smalt inn i Twin Towers. Hun opplevde som jødisk barn og kvinne grusomheter og heltemot, likegyldighet og hengivenhet.

Hun overlevde ved å være seg selv, gjennom å ha et åpent sinn, på sin lekne natur og på dette underlige skråblikket sitt som fremdeles hjelper oss når vi lager våre forestillinger.

Vi presenterer hennes raritetskabinett og beretter hennes liv ved hjelp av alle overraskelser som hun har samlet der. Disse er valgt med omhu, for - som vi lar henne si mot slutten: ”Pass godt på hva du fyller ditt skap med: det som er gjort kan ikke gjøres ugjort ”

Dette er virkelig en familieforestilling – som tidligere har turnert på norske skoler og vært spilt på festivaler og turneer i Norge, Nederland, Belgia, Danmark og Litauen. Og nå endelig på Rosendal Teater!
Lenker
Billetter
180,- / 90,-
Arrangementet på Facebook
Arrangører
Rosendal Teater
Aldersbegrensninger
Fra 10 år
Sted
Rosendal Teater
Sal 2
Innherredsveien 73
7043 Trondheim