Gisle Børge Styves orkester på Ladekaia

GB
Dette arrangementet har passert
Gisle Børge Styves orkester på Ladekaia
12 juli 2024, 17:00
Ladekaia
Billetter
Food and drinks
Concert

Ta godt i mot Gisle Børge Styves Orkester, til to fine sommerkvelder i juli på Ladekaia!

Gisle Børge Styve er verdenskjent i Norge, etter mange år som kyndig pianist i NRK’s evigvarende suksessprogram «Beat for Beat» Gisle Børge er en jovial pianist og vokalist, som har blitt en populær entertainer rundt om i Norge.

Han kommer til Ladekaia med hele(!) sitt orkester, for å lage et ordentlige sommershow i to lyse julikvelder på helt nydelige Ladekaia.

Hvis du velger billett med middag, så inkluderer denne Ladekaias berømte grillbuffet, med en hyggelig rabatt, om du kjøper sammen konsertbillett.

Gisle Børge Styve er hyperaktuell som musiker og skuespiller med høstens store teatersuksess i Oslo «Evig Ung» på Chat Noir. Forestillingen har allerede solgt nesten 60 000 billetter, bare to og en halv måned etter premieren 7 september, og den kommer også til å bli spilt vinteren og høsten 2024. I desember deltok han i et TV-program som går over flere episoder, og til våren skal han spille teater i Bergen.

I tillegg til dette blir det også en rekke opptredener med Gisle Børge Styves Orkester, tidligere kjent over store deler av verden som Gisle Børge Styve Trio. Der har han med seg Helge Harstad og Per Willy Aaserud. Årsaken til navneskiftet er ganske enkel, som GB selv sier, “med trio i navnet føltes det som at vi var så veldig få. Nå er vi mange flere og det er deilig”. De har holdt sammen i 25 år, altså siden 1998, og gjorde stor lykke med sin nye forestilling, «Vel Møtt – enkel servering!» på Ole Bull Scene i Bergen høsten 2022. Der leverte de både sang, musikk og lyrikk … og nok ikke så rent lite latter heller.

Denne sommerkvelden er det grillbuffet på menyen! I billettkategorien "konsert og grillbuffet" får du med en fantastisk grillbuffet fra Ladekaia sammen med billetten.

Grillbuffet fra Ladekaia:
Smoked BBQ Svinenakke
Urtemarinert kylling lårfilet som er grillet
Vossakorv med urter
Falafel
Fritert Scampi
Hvitvins kramede blåskjell
Stekte Amadine poteter
Fries
Maiskrem
Rødcoleslaw
Broccolisalat
Tomatsalat
Grønnsalat
Oliven, grønne og sorte
Focaccia
Aioli, chilliaioli og mango-dressing

Viktig informasjon
Dørene åpner 19.00
Buffeten er åpen kl19.00 Konsertstart 21.00

Drikke bestilles med QR-kode på bordet, eller kjøpes i baren. Om det er noen allergier som skal hensyn tas i forhold til meny, så ber vi dere sende oss en e-post på: booking@ladekaia.no

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst meld inn til oss hvem dere ønsker å sitte sammen med. Vi vil sørge for et hyggelig bord. Send e-post til: booking@ladekaia.no

Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by