Gluecifer
Dette arrangementet har passert
Utsolgt
lørdag, november 20, 2021 10:00 PM

Gluecifer / BYSCENEN

Detaljer

Gluecifer var et nøkkelband i scandirock-bølgen som tok over Europa 20 år siden. Gikk du glipp av det, så er dette virkelig sjansen å få med seg det. I 2018 kom det etterlengtede comebacket, etter 13 år i hi. Siden det har de solgt Rockefeller og Sentrum Scene hele syv ganger (!). Vi gleder oss sinnsykt til låter som «Easy Living», «Desolate City», «Automatic Thrill» og «I Got A War».

Året var 1994, og bandet startet som et punkrock-band i Oslo. Et knippe undergrunns-utgivelser ledet til platekontrakt med svenske White Jazz label, hvor gutta delte garderobe med bl.a. The Hellacopters. Dette resulterete i turnéer som dekket både Europa og USA. Fra 1997 til 2005 slapp de hele 5 album, og spilte hundrevis av eksplosive liveshows.

Platen «Automatic Thrill» i 2004 var bandets siste, men også bestselgende plate og sett på som deres artistiske høydepunkt. Året etter ga bandet seg med et løfte om å aldri returnere på scenen. Heldigvis var det et vanskelig løfte å holde, og i juni 2018 spilte de sin første gig på 13 år på Azkena-festivalen i Spania. Det ble sagt at bandet aldri har vært bedre, og at Gluecifer fortsatt ikke gjør ikke skam på tittelen som The Kings of Rock.

Biff Malibu – Vokal
Raldo Useless – Gitar
Captain Poon – Gitar
Danny Young – Trommer
Peter Larsson – Bass

  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 21:00
  • Konserten starter kl. 22:00
Mer info
Lagre i kalenderen min
Arrangementet på Facebook
Aldersbegrensninger
Fra 18 år
Sted
Byscenen
Kongensgt 19 Trondheim 7012

trdevents.no

What's going on in Trondheim. Calendar with concerts, festivals, shows, art houses, theaters, debates and more things! This year's events can be found here.