to dansere fra forestillingen gone here (yet) to come
Dette arrangementet har passert
fredag, februar 3, 2023 7:00 PM - 8:10 PM

gone here (yet) to come

Detaljer

Av Heine Avdal & Yukiko Shinozaki / fieldworks (NO/JP/BE)

Internasjonal stjerneduo kommer til Rosendal med ei forestilling som avdekker andre dimensjoner av verden slik vi kjenner den.

Avdal og Shinozaki er en del av den internasjonale dansescenen og turnerer verden over med sine arbeider. Med base i Oslo og Brussel har den norsk–japanske kunstnerduoen markert seg sterkt internasjonalt i grenselandet dans, visuell kunst, video, musikk og teknologi, og utfordrer gjerne grensene for de ulike kunstdisiplinene. De lager prosjekter i både teatrale og ikke-teatrale miljøer og rom. Dette har variert fra kontorer, hoteller, supermarkeder og andre offentlige og halvveis offentlige rom. Ved å ta i bruk velkjente rom på en ny måte, utfordrer de vårt syn på steder vi omgås til daglig.

Denne gang er det selve teatret som rom som er gjenstand for utforskningen. Med forestillingen gone here (yet) to come, arbeider duoen som en arkeolog i teateret og graver ut tapte minner. Bli med på (gjen)ferden som avdekker andre versjoner og dimensjoner av verden slik vi kjenner den. Hvordan iscenesetter man et rom? Hvilke rom finnes bak det synlige? Hvilket landskap beveger vi oss på? Hvilken verden finnes under overflaten hvor vi går?

Teateret blir et lerret som det projiseres ulike virkeligheter på. Forestillingen knar og former rommet og luften som fyller det. Slik endrer tiden seg, og fremhever det som ligger utenfor: i margen og kantene. Det som strømmer inn gjennom sprekker og hull i rammen som avgrenser det.

Les mer: rosendalteater.no/program/gone-here-yet-to-come

Mer info
Lagre i kalenderen min
Billetter
Vanlig
kr 75,-
Arrangører
Rosendal Teater
Sted
Rosendal Teater
Innherredsveien 73
7043 Trondheim

trdevents.no

What's going on in Trondheim. Calendar with concerts, festivals, shows, art houses, theaters, debates and more things! This year's events can be found here.