Dette arrangementet har passert
onsdag, september 28, 2022 8:00 PM

Grete Storbæk Eriksen / Lewi Bergrud // Antik

Detaljer

Lewi er en ettertraktet soloartist som gjester små og store scener i inn- og utland. Uansett om arenaen er en konsertsal, den bruneste pub eller den hviteste kirke, evner han å skape en intim og uhøytidelig atmosfære. Som om publikum var gjester i hans egen stue.

«@lewibergrud – for en fin fyr! Og for en fin stemme! Trakterer det ene instrumentet etter det andre så det treffer nerver du ikke visste du hadde. Synger og skriver om tro, tvil, kjærlighet og mental helse sånn at du ikke kan annet enn å føle deg truffet på den aller beste måte…»

Lewis største motivasjon med musikken er nettopp å skape små og store øyeblikk som treffer konsert-gjestene i sjela. Han deler sine tanker rundt de store temaene i livet, med musikken som uvurderlig verktøy. Lewi sin åpenhet og sterke formidlingsevne gjør konsertene hans til alt annet enn samlebåndsoppdrag.

Grete fikk en sterk 7-er i «Under lupen» på P1 på sitt album «Juninatt». Da hun senere ga ut sitt første album med både egne tekster og egen musikk spilte Norsk på norsk låta «Kysse dæ i nakken», og sa «Endelig skriver Grete Storbæk Eriksen sine egne tekster!» Om plata skrev en av anmelderne: «Hun gjør det med både stil og originalitet, og gjør det på en måte som både gleder og berører».

Hun har også tonesatt flere tekster av to store diktere hvor en konsertanmelder skrev: «Tekster av Halldis Moren Vesaas og Einar Skjæraasen ble ikledd vakre toner som fikk tiden til å stå stille».

Både Grete og Lewi har tidligere hatt egne konserter på Antikvariatet. Dette er første gang disse to entrer scenen sammen, og konserten er også en aldri så liten release-happening i forbindelse med deres nyinnspilte duett, «Møte morran».

Begge spilte for et fullt Antikvariat på sine tidligere konserter, så det er bare å sikre seg billetter til dette første konsert-møtet med disse to fine artistene!

Mer info
Lagre i kalenderen min
Kategorier
Billetter
Vanlig
kr 220,-
Arrangementet på Facebook
Arrangører
Sted
Antikvariatet
Nedre Bakklandet 4 Trondheim 7014

trdevents.no

What's going on in Trondheim. Calendar with concerts, festivals, shows, art houses, theaters, debates and more things! This year's events can be found here.