Kjøkkensjef Andreas Strømsland ønsker velkommen til en uformell bakgårdsfest med grilling og røyking av mat i fokus. Med en øl i hånden, røyk og varme i ansiktet så vil du selv være med på å tilberede grillet fisk og røkt kjøtt.
Grillmat er nordmennenes favoritt på sommeren og det er ikke uten grunn. Fisk og kjøtt får en utrolig deilig smak av den høye varmen og røyken som grillen produserer. Her blir det fokus på teknikk og gode smaker. I tillegg viser Andreas hvordan man skal tilberede et helt svinelår i en "smoker". Man får også muligheten til å lære hvor deilig fisk blir når den er marinert i ekte karibisk jerk, og å lage ekte bbq-saus.
Når maten er ferdig så inviterer kjøkkenet til bords hvor du får mulighet til å spise den nydelige maten dere sammen har laget. Her får du lære, og så smake på hvordan ekte grillmat skal være. Da er det ingen grunn til at ikke du skal bli en grillmester i løpet av denne kvelden.